USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

10 пакетиків з PVP та шприци: волинянина затримали з наркотиками

12 Листопада 2021 13:45
Підозрілих осіб поблизу села Голоби виявили працівники управління боротьби з наркозлочинністю спільно з працівниками відділу кримінальної поліції Ковельського райуправління.

За оперативною інформацією, один із них може бути причетним до зберігання наркотичних речовин, інформує пресслужба поліції Волині.

Тому правоохоронці провели огляд. У 27-річного уродженця Нововолинська виявили 10 поліетиленових пакетів із Альфа «PVP» та три шприци із невідомою речовиною прозорого кольору.

Усе це вилучили та направили для проведення експертизи до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Вартість вилученої психотропної речовини за цінами «чорного» ринку становить близько 6 000 грн.

Нині вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ч. 1 ст. 309 (Незаконне зберігання, наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Також перевіряється, чи причетний правопорушник до збуту наркотичних засобів та психотропних речовин шляхом «закладок» на території Волинської області.

Альфа-піролідинопентіофенон (також відомий як α-PVP, β-кето-пролінтан, альфа-піролідиновалерофенон) — синтетичний психостимулятор класу катинон, розроблений у 1960-х роках, який продається як дизайнерський наркотик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus