USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

100 на місяць: ПриватБанк обмежив кількість переказів фізособам

15 Жовтня 2021 20:14
ПриватБанк обмежить кількість переказів з картки на картку фізичних осіб до 100 на місяць.

«За правилами внутрішньої політики банку, що базуються на вимогах фінмоніторингу та правилах платіжних систем, ліміти встановлюються на календарний місяць (з 1-го до 30/31-го числа) як для переказів по Україні, так і за кордон», – повідомили у банку, пише Новое время.

Для відправника лімітована кількість переказів на місяць на одного клієнта по Україні становитиме 100, міжнародних переказів – 25.

Для отримувача лімітована кількість переказів на місяць на одного клієнта по Україні становитиме 100, міжнародних переказів – 30.

За підрахунками ПриватБанку, щомісяця перекази з картки на картку у системі Приват24 роблять понад 7 млн клієнтів, але 99,7% з них користуються цією послугою для особистих цілей та відправляють чи отримують не більше 100 переказів на місяць.

ПриватБанк також пояснили, як нововведення стосуватимуться волонтерів та e-комерсантів.

«Якщо ви збираєте гроші на благодійність, чи волонтерські гроші, зателефонуйте нам на 3700 або напишіть у чат Допомога Онлайн. Надішліть посилання із соціальних мереж чи документи, що підтверджують здійснення благодійної діяльності. Протягом одного робочого дня ми встановимо для таких карток безлімітний режим», – порадили у ПриватБанку.

«Нормативно-правовим актом НБУ встановлено, що користуватися особистою карткою для здійснення підприємницької діяльності не можна. Щоб надсилати й отримувати перекази безлімітно, радимо відкрити рахунок фізичної особи – підприємця або особи, яка займається професійною незалежною діяльністю відповідно до чинного законодавства України», – роз’яснили у ПриватБанку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сталін Показати IP 16 Жовтня 2021 09:08
Астанавитесь!!!!)
Азаза Показати IP 16 Жовтня 2021 10:27
Угу угу настав час обанкрочувати державний банк?
сорос Показати IP 16 Жовтня 2021 11:37
всех в ярмо и под контроль, а бабки в кассу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus