USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У новорічні свята ПриватБанк буде працювати онлайн без вихідних

25 Грудня 2013 14:45
У період новорічних і різдвяних свят ПриватБанк буде обслуговувати клієнтів цілодобово, без вихідних і перерв. Як повідомили в банку, платежі корпоративних клієнтів між рахунками ПриватБанку і платежі приватних осіб будуть здійснюватися в режимі онлайн протягом усіх свят. Крім того, без вихідних працюватимуть термінали самообслуговування, банкомати та чергові відділення банку.

«У передсвятковий період і в новому році наші клієнти можуть присвятити набагато більше свого вільного часу рідним, друзям і близьким, - каже Голова Правління ПриватБанку Олександр Дубілет. - Ви можете не турбуватися про своєчасне погашення кредиту, зарахування коштів для видачі заробітної плати, перерахування платежів партнерам - наш банк дійсно працює цілодобово, а обслуговування через Інтернет і мережа самообслуговування дозволяє здійснювати платежі у зручний для Вас час. Бізнес повинен працювати в режимі 24х7х365».

Без свят, перерв і вихідних працює Інтернет-банк Приват24 і мобільні додатки ПриватБанку, через які можна оплатити будь-який рахунок, купити квиток на транспорт, отримати і відправити переказ, поповнити депозитний рахунок і виконати інші послуги. Скористатися найпопулярнішими послугами і сервісами ( перекази, платежі, погашення кредитів тощо) можна через банкомати і термінали ПриватБанку, адреси яких можна уточнити на сайті.

Також у ПриватБанку повідомили, що в передноворічний період банк переходить на спеціальний графік інкасації банкоматів і терміналів самообслуговування, щоб забезпечити безперебійний доступ до готівкових для клієнтів всіх українських банків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанка Показати IP 25 Грудня 2013 16:33
Навчили б ще працівників "Приватбанку" з повагою ставитись до своїх клієнтів. А то рівень культури спілкування залишає бажати кращого.
дід Шапокляк до Лучанка Показати IP 26 Грудня 2013 18:39
То приходьте у філію, що на пр.Молоді, 14. Там добре ставляться до клієнтів.
колишній працівник Показати IP 26 Грудня 2013 18:03
там вже тих хто уміли ставитися до людей з повагою нема
100% Показати IP 26 Грудня 2013 18:16
100%

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus