USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

130 баксів або машина! - свавілля колекторів. ВІДЕО

22 Січня 2010 16:30
Представники колекторської компанії хотіли конфіскувати авто лучанина, який заборгував 130 доларів.
Про це розповіли і показали у Волинській обласній громадській організації «Крок», члени якої приїхали до місця, де тривали «переговори» колекторів і боржника й відзняли це на відео.
Як розповів голова об’єднання Ігор Алєксєєв, спочатку колектори до цієї людини телефонували з погрозами на мобільний і домашній.
«Ми порадили поїхати чоловікові на зустріч, і організували таку відеозйомку. Як з’ясувалося, колектори без рішення суду, без будь-яких інших документів збиралися вилучити у чоловіка автомобіль. Якщо зупинити відео там, де колектор показує посвідчення, то видно, що він належить до колекторської фірми, організованої «Приватбанком», - розповідає Алєксєєв.
Спочатку, каже голова «Кроку», ті «браві хлопці» хотіли втекти, але потім передумали і почали провокувати опонентів на бійку. У кінці ролика чути, що йде мова про виклик правоохоронців.
Дільничний приїхав, власник авто написав заяву про те, що невідомі особи хотіли відібрати у нього автомобіль. Через певний час чоловік отримав відмову. Справу поновила згодом прокуратура, втім і там йому відмовили.
«Того дня ми ще поїхали до «Приватбанку» але керівництва уже не було: робочий день закінчився. До нас вийшов такий собі Діма, який керує тією колекторською фірмою, і запевнив, що вони будуть діяти в рамках закону. Всього в нас було близько десяти таких виїздів», - повідомив Алєксєєв.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Майкл Показати IP 22 Січня 2010 16:48
Боргі треба віддавати!
1111 Показати IP 22 Січня 2010 17:44
Тільки з простого громадянина банк за 130дол здере шкуру-забере авто вартістю декілька тисяч-а як повернути людські депозити-то яких колекторів людям наймати?
Неколектор Показати IP 22 Січня 2010 19:06
До 1111: От із-за таких "платників" і бояр в шубах, що їх захищають банки і не видають депозити... потрібно головою думати, коли папери підписуєш і розраховувати власні сили, а то знайшли відмазку - "криза", та в голові криза! Заплати не вистачає, а на пальне то є! Продай машину, розрахуйся з банком і май спокій. По сюжету: щось я не почув слова "вилучити"... і замість матів потрібно було музику якусь вставити, а по тіпа сірйозна кантора дівіностих )))))
Andreas Показати IP 22 Січня 2010 20:51
Любий борг необхідно віддавати без втручання всяких фірм.Тим більше такої організації як "Крок".Цікаво, що-б вони робили,коли їм не поветали борг?
666 Показати IP 22 Січня 2010 23:48
Оп-па, який "ВН" дістали рояль з кущів. В Луцьку більше місяця вже сніг лежить )) Не знаю, що таке той "Крок", но ріальні пацанчікі, базарять чістка па-калючіму, а лошок крідітний чіста ніпрічом, чуть самі його не затоптали, так пижились від власної крутизни.
Dmytro Показати IP 23 Січня 2010 16:14
Відео на Ютубі було викладене 9 січня
Andreas Показати IP 23 Січня 2010 18:29
Виявляється,відео засняте два роки тому, а преподнесли тільки зараз.На даний час багато розбіжностей.Діма зараз не являється керівником даної структури.Працівник показує посвідчення.яке замінено пів року тому.Цікаво кому ця відеозйомка потрібна.Невже "Крок" через два роки вже навчився скидати в інтернет відеоінформацію.Молодці!
Лучанин Показати IP 24 Січня 2010 11:26
А з яких джерел отримує той "Крок" доходи. Бідненькі за безплатно захищають права громадян.
Gryc Показати IP 24 Січня 2010 15:58
Пацани на місцеві вибори зібрались то й вішать всякі ролікі:))
Patriot Показати IP 24 Січня 2010 21:44
Колекторів,як скажених собак, треба відстрілювати.В мене заборгованість по комунальним платежам була так якесь вишибало прийшло до нас додому й жінку до істерики довело.Шкода мене вдама не було прибив би гівнюка!!Потім листи слали з погрозами й обіцянками виселити.Це так наша держава про людей дбає?
Патріот Показати IP 24 Січня 2010 21:44
І правильно «Крок» зробили, банки взагалі не думають про людей, а тільки про наповнення своїх кишень і збивають за допомогою колекторів останню копійку з простих смертних. А людина в чому винна: в тому що взяла кредит в у.о. до кризи і виплачує тепер з шаленими процентами і курсом долара, чи зате що на даний час відсутня якась робота з гідною зарплатою!!!
Добро Показати IP 24 Січня 2010 21:45
сидиш в своїй канурі і нічого небачиш, в людей нема за шо хліба купити, а не те шо на юридичну допомогу, коли їх топлять... робив хоть шо-небуть безкоштовно незнайомій людині??? а люди роблять!!!
байдужий Показати IP 24 Січня 2010 21:46
А я вважаю хлопці МОЛОДЦІ!
Добро Показати IP 24 Січня 2010 21:47
сидиш в своїй канурі і нічого небачиш, в людей нема за шо хліба купити, а не те шо на юридичну допомогу, коли їх топлять... робив хоть шо-небуть безкоштовно незнайомій людині??? а люди роблять!!!
Yura Показати IP 25 Січня 2010 09:38
Молодці хлопці. Кризу то уряд зродив. А місцеві чиновники, замісь того шоб допомагати, платникам податків і кредитів, кришують бандитів-колекторів. Які нагло, незаконими (рекетирськими) методами вибивають в кинутих на призволяще владою громадян, останній кусок хліба."Крок" - так тримати!!! А владі - на них рівнятись! Бо таких випадків чимало.
Анатолій Показати IP 25 Січня 2010 11:16
Відео,як відео...Чого біля нього стільки галасу?...колектори -це шавки з вулиці,яких підібрали банки,і сказали:"ходи погавкаєш,можливо щось отдадуть".А мав би міліонні кредити,йогоб черепна коропка поіншому зашевелилась...Правда,діло не вслові"криза",а втому,що люди перестали строїтись,купляти житло,замовляти перевозкі,менше всього купляти,...і так далі.Гроші кінчились!Це не міг прорахувати навіть досвічений економіст.Я згідний боргі треба вітдавати,але ж ніхто незаперечує що ми кредитори їх не хочем вертати.Вернем згодом,дайте оговтатись.На мою думку,якщо є колетори-має бути якась протидія.З собаками треба по собачому...~~~Банкі наняли колекторів-народ наняв "Крок".Тільки є різниця між ними:колектори за гроші,а Крок за дякую.Я сам вцьому пересвідчився...
Лучанин Показати IP 25 Січня 2010 18:53
Абсолютно згідний з Анатолієм дай їм волю тим колекторам то останнє заберуть що даже і невинні !!!
Противсіх Показати IP 27 Січня 2010 23:28
Хлопці! Ви б телефончик залишили. Іноді пслуги такої рекетні з камерою потрібні. А, доречі, скільки коштують Ваші тепер послуги, після повернення знову в Крок. Такса таж, чи збільшилась?
вого КРОК Показати IP 28 Січня 2010 16:41
2Противсіх Ну якщо вже Ви такий інформований стосовно градації "такс""тарифів"й іншої лобуди що написякали.То мали б знати,що ВОГО"КРОК" НАДАВАВ,НАДАЄ Й БУДЕ НАДАВАТИ ДОПОМОГУ-БЕЗКОШТОВНО!!!!А до Вас особисто, як до доволі примітивного провокатора,ми залюбки завітаєм не тільки з відеокамерою.
денім Показати IP 29 Січня 2010 11:00
Хлопчина на відео реально хвилюється,якщо не сказати більше.Хитро..пі жуліки так не поводяться,а тому вірю,що ситуація натуральна."Крок"-не зупиняйтесь!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus