USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Відеохостинг PLAY на весну змінив «шкурку»

5 Березня 2009 12:00
Популярний український відеохостинг PLAY поновився до весни: на сайті новий  дизайн, вдосконалена навігація і новий розділ «Серіали», який дозволяє дивитися будь-які серії найбільш популярних серіалів. Про це 5 березня інформують «Волинські Новини».
За повідомленням УКРНЕТ, користувачі найпопулярнішого відеохостингу PLAY побачать його оновленим. До послуг Інтернет-аудиторії – привабливіша, стильніша версія, з модернізованим і зрозумілим управлінням. Та й постійно затребувані кнопки додавання відео у плейліст або вибране і «Надіслати другу» зручно розташовані відразу під запущеним кліпом. Зверніть увагу на плейлисти – в принципі їхньої роботи нічого не змінилося, але у створенні списків музики користувачам допомагають не тільки «Схоже відео» і «Теги».
Для меломанів доданий окремий блок «Ліцензійне відео», а для шанувальників хітів – «найпопулярніше відео».
Спрощено також пошук і сортування відео: тепер у розділі «Відеоновини» можна відсортувати новини по тематиках (наприклад Бізнес, Культура, Новини спорту, Політика і Шоу-бізнес) або по черзі проглянути відео від одного з ТV-каналів. До речі, зараз на PLAY зібрано різноманітне відео від 43 цікавих телеканалів.
У розділі музичних кліпів можна відібрати відео по виконавцях – не варто забувати про таку зручну для тематичних вечірок опцію. Та й знайти ліцензійне відео стало легко завдяки вкладкам «Вся», «Ліцензійна» і «Користувачів» – над списком доступних кліпів.
Для тих, хто любить дивитися мультфільми або рекламу, серіали або документальні передачі, представлені відповідні підбірки в розділі «Відео».
Полегшити собі пошук можна, відсортувавши все відео по рейтингах, кількості коментарів, переглядів або даті появи на PLAY. До того ж в новому PLAY можна одним кліком мишки згорнути будь-який непотрібний блок і облаштувавши особистий PLAY-простір за власним розсудом.
Розробники PLAY бажають своїм користувачам нестандартних PLAYлистів і цікавого дозвілля.
Довідково:PLAY (www.play.ukr.net ) – це онлайновий відеохостинг, який дозволяє переглядати, завантажувати і зберігати відео-файли в Інтернеті, а також розміщувати їх у себе на сайті або блозі і програвати за допомогою вбудованого флеш-плєєра. Користувачі сервісу можуть розміщувати необмежену кількість файлів розміром до 200 Мб практично в будь-якому відео-форматі, навіть із мобільних телефонів. На сайті доступні відео-новини провідних українських телеканалів, які можна подивитися, у тому числі й у ретроспективі, а також кліпи українських і зарубіжних виконавців у найвищій якості від українських звукозаписних компаній. Важливою перевагою сервісу є його розміщення в українській мережі UA-IX, що істотно знижує витрати українських користувачів на трафік, а також збільшує швидкість доступу до ресурсу
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus