USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

140 дітям у Луцьку подарували шкільне приладдя

16 Серпня 2017 16:59
Діти із сімей, які потребують особливої соціальної підтримки, напередодні нового навчального року отримали в подарунок шкільне приладдя.

У рамках акції «Скоро до школи», яка відбулася, до речі, вже всьоме, 16 серпня, шкільним приладдям забезпечили 90 учнів 5–9 класів із родин військовослужбовців і 50 першокласників із внутрішньо переміщених сімей.

Керівник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан відзначила, що акція покликана підтримати кожну родину, яка опинилася в складній життєвій ситуації, та підготувати дітей до нового навчального року.

«Літо швидко сплинуло й залишилися лічені хвилини до того, коли усміхнені діти знову прийдуть до школи і сядуть за парти. Напевно, зараз найбільше клопотів мають мами, які й відповідають за підготовку дітей до школи», – зауважила Ліна Галан.
Переконання в тому, що акція «Скоро до школи» відбуватиметься постійно й щороку лише набиратиме обертів, висловив депутат, радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

«Безумовно, вручена допомога є символічною, але вона може частково зменшити фінансове навантаження на родину… Ми вважаємо своїм обов’язком турбуватися про дітей. Нам дуже приємно допомагати навіть таким незначним чином – шкільним приладдям. І я сподіваюся, що ця програма, яка вже триває сьомий рік, відбуватиметься надалі й лише набиратиме обертів, і ми зможемо допомагати ще більше», – зазначив Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus