USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Скоро до школи»: дітям, які потребують особливої соціальної підтримки, вручили шкільне приладдя

23 Серпня 2018 20:18
Благодійна акція «Скоро до школи» із врученням портфелів та шкільного приладдя, придбаного за кошти міської ради, відбулася у Луцьку 23 серпня. Акція відбувається вже восьмий рік поспіль перед початком нового навчального року, аби допомогти родинам, що потребують особливої соціальної підтримки.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Привітати першокласників та їх батьків напередодні Дня незалежності України прийшли радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан, керівник стоматологічної клініки “Свята Аполонія” Любов Качмар, лікар-ортодонт Владислав Яковчук.

Зі слів Ліни Галан, сьогоднішню акцію підтримали й представники соціально відповідального бізнесу, зокрема приватної стоматологічної клініки “Свята Аполонія”, які хочуть долучитися до акції та приготували для дітей особливі подарунки - безкоштовний медичний огляд майбутніх школярів та медичний супровід у разі необхідності. Кожен першокласник отримає сертифікат на безкоштовну консультацію та лікування у клініці.

Ігор Поліщук привітав усіх присутніх із державними святами - Днем Державного Прапора України та прийдешнім Днем Незалежності. “Бажаю нашому місту та державі розвитку, процвітання успіху та миру. Хочеться, аби всі українські діти мали можливість навчатися у школі, здобувати знання на мирній території. Міська рада завжди знаходить можливість допомогти родинам, які потребують уваги, зібрати дітей до школи. Дякую усім, хто долучається до соціально важливих ініціатив”, - додав він.

Опісля Ігор Поліщук та Любов Качмар вручили дітлахам подарунки - портфелі, шкільне приладдя та сертифікати на безкоштовні послуги стоматологічної клініки “Свята Аполонія”.

ДОВІДКОВО: Благодійну акцію «Скоро до школи» Луцька міська рада проводить вже восьмий рік поспіль.

Цього року в рамках благодійної акції планується забезпечити шкільними портфелями: 50 дітей першокласників з особливими потребами; 30 дітей першокласників з сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах; 40 дітей з сімей, які потребують особливої соціальної підтримки.

Долучаються до акції підприємці та соціально відповідальний бізнес:

ПрАТ «СКФ Україна», генеральний директор Цибульський Володимир Іванович, вручили для 50 дітей першокласників з сімей учасників АТО портфелі та шкільне приладдя, для 11 дітей чиї батьки загинули в АТО та 15 дітей учасників АТО.

ТОВ «Кромберг енд Шуберт Україна Лу» забезпечив шкільними портфелями 10 дітей першокласників (7 дітей з сімей внутрішньопереміщених осіб та 3 дітей –сиріт).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ряб Показати IP 23 Серпня 2018 22:28
КЛІНІКА СВ. АПОЛОНІЯ, дивно, про таку і не чув, є «Обласна стоматологічна ПОЛІКЛІНІКА» , Луцька міська стоматологічна ПОЛІКЛІНІКА», Дитяча стоматологічна ПОЛІКЛІНІКА, а КЛІНІКИ АПОЛОНІЯ немає такої… Згідно з чинним законодавством, якщо заклад кваліфікує себе як «клініка», то він має входити до складу та підпорядковуватись медичним науково-дослідницьким закладам, на його базі мають бути створені навчальні підрозділи вищих медичних навчальних закладів. ТО куди входить Аполонія??? Згідно з чинним законодавством, така інформація може впливати на наміри споживачів щодо вибору саме цього закладу, оскільки вислів «клініка» у назві установи, може свідчити про найбільш професійний рівень персоналу та високу якість наданих послуг, і як наслідок, це може призвести до отримання неправомірних переваг у конкуренції на ринку. Такі дії можуть містити ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, передбаченого статтею 151 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді поширення інформації, що вводить в оману. То куди ж підуть ті дітки на огляд в яку таку КЛІНІКУ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus