USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

15-річна дівчина замерзла в полі по дорозі з дискотеки

22 Грудня 2009 14:07
Уранці неподалік села Кисилин Локачинського району випадкові односельці знайшли мертвою 15-річну Марію. Дев’ятикласниця замерзла на смерть у снігах, коли поверталася додому з сусіднього села Журавець.
 
За висновками експертів, дівчина загинула через сильне переохолодження та обмороження. Міліціонери з’ясували, що дев’ятикласниця замерзла близько 4-ї години ранку по дорозі додому із сусіднього села Журавець. Там була у друзів, разом розважалися і вночі одиначкою пішла додому.
 
Тіло загиблої направили до судово-медичної експертизи, щоб остаточно встановити причину смерті. Поки невідомо, чи вживала вона спиртне.
 
«Марійка жила в неблагополучній сім’ї, без батька - лише з однією матір’ю. А та частенько зазирала до чарки. Тому до них часто навідувався дільничний інспектор», - розповів начальник Локачинського райвідділу міліції Петро Влащук.
 
Нині матір дівчини не може оговтатися через шок. Працівникам міліції вдалося із нею поспілкуватися, однак через важке похмілля жінка мало що пам’ятає про вчорашнє, - пише Луцький інформаційний портал.  
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Таня Показати IP 22 Грудня 2009 21:05
Прикро. В першу чергу винна мати. Який вона приклад показувала своїй дочці. Менше треба було пити. Не факт, що і дівчина була напідпитку, бо відомо, що пяні швидше замерзають і цього не відчувають. Шкода дівчину вона тільки почала жити.
OrestN Показати IP 22 Грудня 2009 22:36
легко повчати, сидячи за компом. Складніше коли знаходишся в компанії і в обіймах з оковитою
Pavlo Показати IP 23 Грудня 2009 08:35
.мати, не мати... в першу чергу винна наша держава та суспільство загалом..Україна займає перші місця в світі з підліткового алкоголізму..деградація нації відбувається швидко та безповоротньо!
OrestN Показати IP 23 Грудня 2009 18:33
і які конструктивні кроки Ви Павло запропонуєте, щоб суспільство не було винне цього бардака? Люстрацію, докорінне очищення влади від корупціонерів і дерибанщиків і притягнення їх до відповідальність, також за ті мільярдні борги, за які українці поколіннями мають розплачуватись?
Stopkadr Показати IP 23 Грудня 2009 22:47
А чому начальник Локачинського райвідділу міліції не розповів про те, що дівчина в 14 років займалась жебракуванням. Чому не було встановлено негайно що саме робили з дівчиною в компанії молодиків? А я дам відповідь: бо в такому разі відповідальність мають нести люди, котрі отримують зарплату з бюджету. І це не лише міліціонери, а в першу чергу служба у справах неповнолітніх, бо саме вона мала клопотати про позбавлення матері батьківських прав і про направлення дитини в інтернат. Риба гниє з голови і тоді, як міністр Павленко з дружиною дозволяють мати собі надрозкішні авто та вілу їх підлеглі дозволяють собі банальне, на перший поргляд, недбальство. Уважно прочитайте повідомлення:"Міліціонери з’ясували, що дев’ятикласниця замерзла близько 4-ї години ранку по дорозі додому із сусіднього села Журавець. Там була у друзів, разом розважалися і вночі одиначкою пішла додому.Поки невідомо, чи вживала вона спиртне." Тобто "друзі" не сказали чи вживала вона спиртне?
Юка Показати IP 23 Грудня 2009 22:50
смілива вона була, якщо наважилася пізньої ночі повертатися сама додому. і все таки переконана, що й не одна випита чарчина зігрівала їй кров. але таки не зігріла ;(
Юка Показати IP 23 Грудня 2009 22:53
До OrestN: чому у всіх гріхах ми одразу починаємо звинувачувати державу. а чи не варто, в першу чергу, придивитися до себе. Адже це ми, батьки, відповідальні за виховання своїх чад, ми повинні подавати приклад для наслідування, ми повинні робити усе можливе і не можливе, щоб наші діти нами пишалися і жили краще, ніж ми!
Таня Показати IP 24 Грудня 2009 12:13
Це в 15 років соватися до ранку по дискотеках, та ще й додому йти самій!!! Жах. А матір таку треба стріляти. Через своє безпорадство і пияцтво дитину загубила.
Петя Показати IP 25 Грудня 2009 05:51
Яка [вирізано цензурою] медична експертиза,й так понятно шо дiвчина була п"яна,того й замерзла-йшла,впала,заснула й усе. [вирізано цензурою]тут непонятного?Де ви бачили дiскотеку,на якiй усi тверезi й даже не накуренi?[вирізано цензурою] тут непонятного?Дiвчина по п"янi переоцiнила своi сили й недооцiнила холод.
seal Показати IP 25 Грудня 2009 20:03
До Петя 25 грудня, 05:51. Браво. Просто і доходчиво. А то щось ми всі про високі матерії.
Олег Показати IP 29 Грудня 2009 13:23
Пороть надо было в свое время, тогда бы знала, как шляться по ночным дискотекам!
Люда Показати IP 10 Грудня 2011 16:17
Шкода Машку,вона була класна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus