USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

16-річний юнак обікрав п'ять квартир у Луцьку

14 Листопада 2019 15:41
16-річного лучанина обґрунтовано підозрюють у вчиненні п’яти квартирних крадіжок. За вчинені злочини йому загрожує, зокрема, до шести років позбавлення волі.

Співробітники кримінальної поліції Луцького відділу поліції встановили причетність 16-річного жителя обласного центру до скоєння низки квартирних крадіжок, інформують на сайті ГУНП у Волинській області.

Зловмисник, як правило через вікно, проникав до помешкань лучан та викрадав особисті речі господарів. Зазвичай до рук крадія потрапляли електроінструменти та гроші. Частину викраденого майна вилучили.

Слідчі за процесуального керівництва прокуратури повідомили лучанину про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана із проникненням у житло ) Кримінального кодексу України. Йому обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus