USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Позачергова 19 сесія Луцької міськради знову не відбулася

2 Березня 2017 09:48
Другу спробу провести позачергову сесію Луцької міської ради здійснили 2 березня. За подіями в сесійній залі можна було стежити в режимі текстової онлайн-трансляції.

Нагадаємо, після невдалої спроби провести позачергову 19 сесію міськради, секретар Юлії Вусенко не з’явилася на чергове засідання 20-ої сесії, на якій мали б, зокрема, розподілити кошти на харчування дітей, затвердити виконання бюджету за 2016 рік та вирішити обов'язкові земельні питання. При тому, що у разі успішного проведення 19-ої сесії міськради секретар Юлія Вусенко могла б стати виконувачем обов’язків міського голови та отримати право вето.

Попри обіцянку секретаря Луцької міськради «прийняти рішення спільно з представниками інших фракцій» щодо призначення дати сесійного засідання, його дату оголосили без жодного обговорення з керівниками депфракцій. І лише очільнику фракції «Самопомочі» було попередньо відомо про таке рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Любі свині Показати IP 2 Березня 2017 10:37
Цирк Шапіто, мля....
Уважний спостерігач Показати IP 2 Березня 2017 10:47
той горе-активіст Рижков вже так розкормився, що ряха в кадр не влазить. І взагалі, який він активіст, говорімо чесно - х*луй Лапіна, його п*дстілка, п*дтрика й каворобка)
Chili Показати IP 2 Березня 2017 11:25
Слухайте, лучани, Вам цей цирк з Вусенко не надоїв? І це лише початок... Я уявляю,що буде, не дай Боже, якщо вона буде в.о. мера! Ви запитайтеся у Львові хто поважає Садового!!!Сміття вже показало хто там чим займався-одні офіціанти та працівники ТЦ нині там популярні та необхідні! Тепер Луцьк під це хочуть підписати??? В Брищі та біля Брища люди не живуть, тварин нема?! Якшо Вусенко "за" сміття-привезіть в її двір,біля її дворі, до її сусідів, в двір її батьків, в двір їхніх "рішал","подруг" і так далі і там його насипте! все!!! В нас в місті страх,що робиться! Сміття не прибране, доріг нема, освітлення нема, нічого нема,лікарні в жахливому стані,школи так само, а вони владу ділять так нагло як ніколи! Маршрутчики влаштовують показаво ще якісь "па", слухайте, лучани, давайте ми вже врешті-решт без отих псевдно активістів самі займемося містом і обиремо нормального мера, але не з тої шобли!
ВАся Показати IP 2 Березня 2017 11:45
Ерунда та сесія їхня ігри політичні . Що вони для лучан там роблять все ж для себе!!!!!!!!Ганьба ганьба . Люди якщо якісь пролеми йдуть на Аверс їх покажуть і тоді щось зрушиться а так до Міської влади ходи пороги оббивай і що їм це байдуже бо ми ж грошей немаємо
Ігор Показати IP 2 Березня 2017 11:56
От на громаду працюють безпорядок, треба міняти цих гопників
*** Показати IP 2 Березня 2017 12:25
"Депутат Наталія Бунда каже, що їй невигідно їздити щотижня зі Львова до Луцька ... " То може треба було до Львівської міської ради? Чи там ще невигідніше?
Валік Показати IP 2 Березня 2017 13:06
А бунда та що в Львів переселилась? Невигідно їхати до лучан які за неї голосували. От вибирай їх а вони ж зацікавлені не в мешканцях і допомозі а в своїх інтересах і сесії зривають.Покійний Романюк Микола хворів і то так не робив.
Анонім Показати IP 2 Березня 2017 13:10
проблема у вусенко, яку не хочуть бачити в.о. голови. значить її треба звільнити з посади секретаря

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus