USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«2-3 тижні і ми – в червоній зоні». Волинь уже «помаранчева»

11 Жовтня 2021 18:40
Волинська область швидкими темпами наближається до введення «червоного» рівня епіднебезпеки. Від сьогодні вона вже перебуває у «помаранчевій» зоні.

Про це стало відомо під час позачергового засідання комісії з ТЕБ та НС у Волинській облдержадміністрації.

Нагадаємо, станом на 10 жовтня вже 16 областей України відповідають показникам «помаранчевої» зони адаптивного карантину. За останню добу до списку додалися Волинська та Одеська області, але випала Рівненська.

11 жовтня відбулося засідання обласної комісії з ТЕБ та НС, члени якої проголосували за введення «помаранчевої» зони на території області.

«Для Волині це означає, що менше людей може перебувати в закритому приміщенні, збільшення дистанції, скасування заходів. Головне – це збереження життя. Тому важливі протиепідемічні заходи. Це і проїзд в транспорті в масках, і дотримання соціальної дистанції», – повідомила заступниця голови Волинської ОДА Людмила Тимощук.

Водночас, голова ОДА Юрій Погуляйко повідомив, що цифри геть невтішні.

«Не хочу нагнітати, але з такою динамікою ми далеко не заїдемо. Два-три тижні і ми – в червоній зоні», – резюмував він.

Нагадаємо, в Україні через зростання кількості хворих на коронавірус запровадили нові правила пасажирських перевезень на час карантину. Згідно з новими правилами, з 21 жовтня міжрегіональні перевезення пасажирів у «жовтій», «помаранчевій» та «червоній» зоні карантину будуть дозволені за умови, якщо у всіх водіїв, екіпажу авіатранспорту та пасажирів буде документ, який підтверджує повний курс вакцинації, або одужання особи від коронавірусу чи негативний негативний результат ПЛР-тесту.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Ольга Показати IP 11 Жовтня 2021 19:21
скоро будуть бігати по вулицях і відловлювати людей, щоб вакцинувати. реально - стає страшно жити в цьому світі...
Сс до Ольга Показати IP 11 Жовтня 2021 20:14
Так. І думати, що світові фармацевтичні та фінансові клани витрачають свої кошти на наше з вами життя і здоров’я - не розумно. Навіть в другу світову вони заробляли гроші на війні фінансуючи і одну і другу сторону..
Гена Показати IP 11 Жовтня 2021 19:51
Задовбали чесно, роботи нема, тут ще та боляяка!!! Люди біднішають, а живуть тільки олігархи і їх сім'ї!!!
ГаннІ до Гена Показати IP 11 Жовтня 2021 22:31
А хто вам дохтор?! Ходіть, працюйте но стежте за нормами протиепідеміологічними і дотримуйтесь правил! Так ви ж "розумні", цього не робите, а потім вам хтось винний? Ну як завжди... Минулі місяці, коли був спалах, вас нічому не навчили?! Самі це робите, а потім винних шукаєте...
111 Показати IP 11 Жовтня 2021 20:03
Україна,вставай!!!!
911 до 111 Показати IP 11 Жовтня 2021 22:32
І у лікарню шагай... :)))
Експерт Показати IP 11 Жовтня 2021 20:55
Ну спустя два года сообразили, чем фармацевтической птики всё это время занимались!
Анонім Показати IP 11 Жовтня 2021 21:07
Не вірю що так дбають за нас,людей.Коли переживають за здоров'я людей,то підвищують зарплати, покращують умови життя,житлом забезпечують,принаймі дають можливість побудувати,купити,а не обдирають до нитки...а тут так переживають,так хочуть вакцинувати,аж скоро ловити будуть,на роботу не пустять не вакцинованих...та не смішіть людей,скільки можна грати в добрих дядь.
Анонім до Анонім Показати IP 11 Жовтня 2021 21:34
І в автобусах понаставили тих балаболок та зомбують населення нав'язливою пропагандою вакцинування. І що тепер кожен рік по два рази вакцинуватися?
НоніМУМУ до Анонім Показати IP 11 Жовтня 2021 22:33
Ух йопрст... 30 років нічого не робили, а у час економічної кризи і пандемії відразу всього захотіли? :)))
МАША Показати IP 11 Жовтня 2021 21:38
Вакциновані так само хворіють , як не вакциновані. Що за суперчудодійна вакцина , що маємо вже нові версії вірусу , а стара вакцина від СOVID-19 помічна від нового мутованого вірусу. Недосліджені нові синтетичні рекомбіновані вакцини заливають в людей.
ммм Показати IP 11 Жовтня 2021 21:43
Основне в цих зонах запхати свою чудодійну вакцину , а які будуть наслідки від цих синтетичних вакцин через 2-3 роки , то нікого не цікавить.
ххх до ммм Показати IP 11 Жовтня 2021 22:37
Ще ніхто на Волині не жалівся, а лише такі, що наганяють острахи і паніку на людей тут пишуть! Здебільшого провокатори з за поребрика тут прописались, що особливо прослідковується за певними темами :) Валіть до себе в рашку, там у вас взагалі повний пи...ць і Супутник ваш не допомагає!
Просто Показати IP 11 Жовтня 2021 22:49
Бля яка ахінея, цікаво чим це кіно закінчиться.... хворих немає, а зона росте.
лучанка до Просто Показати IP 12 Жовтня 2021 08:06
Родичка перехворіла, дві вакцини Короновак і знову хвора. Де муніципали і не наповнюють бюджет немасочниками? де дистанція в магазинах? бари,ресторани повні. не сидять по 5 людей. Самі порушуємо...
ммм Показати IP 11 Жовтня 2021 23:58
Якби були такі помічні вакцини , то не заставляли людей підписуватися за наслідки , брати всю відповідальність на себе .Всі масово бігли б вакцинуватися. Гарантія на продаж товару існує (заміна або повернення коштів), а на людське життя --- ні. Ніхто не відповідає за наслідки !!!
Лучанин Показати IP 12 Жовтня 2021 02:43
Ті хто не вірить в існування covid, сходіть у інфекційне, та у резервний хоспіс( там доречі персонал потрібен), та переконайтеся. В мене у сім'ї мама перехворіла. Тяжко, та наслідки серйозні. Знаю особисто багатьох, хто перехворів. Тому не пищить дурниць, що хворих немає. Не хочете вакцинуватись, то ваші проблеми. Хоча згоден, що ефективність лише на рік ( максимум), і допомагає перенести хворобу в легшій формі, а не повний імунітет. Ця болячка тепер з нами назавжди, як грип, тільки створена руками людини...
Лучанин Показати IP 12 Жовтня 2021 13:10
Всі вірять в існування ковід... Але життя зупиняти,істерію робити,дітям на перерви виходити забороняти,колоти невідомо що,позбавляти права на працю,на вільне пересування,це вже ПЕРЕБОР!!! УКРАЇНА,ЗНІМИ НАМОРДНИКИ!!!! УКРАЇНА,ПІДНІМАЙСЯ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus