USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

2-річній волинянці із синдромом Дауна терміново потрібні кошти на курс лікування

13 Травня 2020 08:00
У 2-річної Маргарити Ковальчук з села Бортнів Іваничівського району – синдром Дауна. На ліки для дівчинки батькам не вистачає 9 тисяч гривень, тому вони звертаються за допомогою.

Для розумового розвитку Маргариті потрібно кожні три місяці проходити медикаментозний курс лікування у Львівській лікарні. Вартість якого становить 18 тисяч гривень. Родині дівчинки вдалося зібрати половину необхідної суми, залишилось – 9 тисяч гривень, пише Буг.

Курс переривати не можна, необхідно якнайшвидше придбати потрібні для Маргарити ліки. Але у зв’язку з карантином такі витрати для родини стали непосильними, тому вони звертаються по допомогу.

Усі, хто має змогу фінансово допомогти маленькій Маргариті, можуть переказати кошти на карту ПриватБанку:

4149 4991 4071 8766 Ковальчук Вікторія Миколаївна (мама дівчинки).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus