USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

20-річна волинянка, яка потрапила у ДТП, перебуває у комі: рідні просять допомоги

11 Березня 2021 08:00
20-річна уродженка Нововолинська Софія Роот, яка потрапила в автопригоду в Ковельському районі, перебуває у комі. Родина потребує фінансової підтримки.

Про це повідомляє Буг.

Нагадаємо, між селами Любитів та Білашів Ковельського району Ford Fusion, за кермом якого перебувала 39-річна волинянка, врізався в дерево. Унаслідок ДТП постраждали три жінки, серед яких Софія та її мама.

Наразі дівчина перебуває в реанімації у Ковельскій лікарні. Її стан дуже важкий: травма голови, перелом шийного хрящика, зламані чотири ребра, пробита легеня і багато тілесних ушкоджень. Стан мами Софії кращий, її перевели в терапевтичне відділення.

Софія заміжня, має дворічну донечку, народилася в Нововолинську, зараз проживає в Ковелі та навчається в медичному коледжі.

На лікування потрібні дуже великі кошти, тому рідні просять допомоги в усіх небайдужих.

Усі, хто має змогу фінансово допомогти родині, можуть переказати кошти на карту ПриватБанку: 5168 7573 9621 4506 – Софія Роот.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus