USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

22-річну волинянку зґвалтувала компанія молодиків. Подробиці

20 Листопада 2019 21:51
Компанія хлопців побила і зґвалтувала 22-річну Людмилу із села Ветли Любешівського району.

Про це повідомляє Вісник.

Зі слів матері потерпілої – Тетяни, її донька разом зі своїм знайомим та його другом поїхала автівкою у сусіднє село Невір на застілля. З цим хлопцем вона познайомилася на заробітках, разом поверталися додому.

У будинку, де проходило застілля, була компанія хлопців. Через деякий час охмелілі молодики почали чіплятися до дівчини, а коли вона почала чинити опір – побили її та зґвалтували. Матір розповідає, що за словами доньки, знайомий, який і запросив її на святкування (відзначали повернення із заробітків), почав захищати її, але молодики побили його.

– У неї дуже болить голова. Лице сильно побите, одне око геть опухло. Сьогодні її в лікарні «понаколювали» уколами, понавиписували усього. Ми зараз чекаємо у відділку поліції, нас мають покликати до слідчого. Донька сидить і в неї дуже трусяться руки, – каже матір.

Привіз постраждалу додому, за словами пані Тетяни, той же знайомий хлопець, який і запросив її на застілля. Вона була у жахливому стані, весь одяг на ній був розірваний.

Станом на 19 годину 20 листопада матір з донькою перебувають у відділку поліції в Любешові.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Комісар Жибер Показати IP 21 Листопада 2019 06:55
Хтось поіде на зону,там гвалтівникі у великій пошані,готуйте вазелін!)))
Їван до Комісар Жибер Показати IP 21 Листопада 2019 08:50
Ой нічого йому там не буде, зараз давно вже такого нема, то не совок
Анонім до Їван Показати IP 21 Листопада 2019 20:35
А ти провіряв?
Боб до Анонім Показати IP 22 Листопада 2019 19:46
Особисто ні, мав честь уточнити дане питання в твого батька.
2 Показати IP 21 Листопада 2019 09:22
Вона сама іхала і ,що не знала чого? та менше бухати треба!і руки не будуть тремтіти!
Івану Показати IP 21 Листопада 2019 09:58
Декомунізація зони не торкнулася. Там живуть по поняттям. І *жіночки* теж потрібні.
Анонім Показати IP 21 Листопада 2019 12:15
Совковий менталітет. Згвалтували - сама винна, вбили - сам винен, обікрали- самі винні. Хто вам в голови позапихав оце рабське г*вно, що винна завжди жертва? Винен завжди злочинець.
Небесна Кара Показати IP 21 Листопада 2019 13:58
Бажаю цим молодим пітушкам провести веселі рочки на загальній зоні, де їх навчать усіх класичних та не дуже премудростей чоловічого кохання. Але ж це був їхній вибір. Око за око. Нажаль немає в нас каторги та рудників для такого пітушиного отрєбія, яке годне тільки жінок кагалом бити і гвалтувати.
999 Показати IP 22 Листопада 2019 12:51
Я згідний з попередніми коментарами від Іван, Анонім та Небесна Кара. Дійсно в зоні зеки правда не всі но більшість живуть "по понятіям". Як і на волі в зоні гроші також все роблять. Якщо грошей немає у цих паразитів-гвалтівників, то чистити їм по черзі туалєти загального зонівського користування, жити та їсти біля параші у кутку разом з такими же "кугутами". Якщо тільки, ще раз повторюю, гроші не зроблять фокусу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus