USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

22-річний волинянин «замінував» сервісний центр у Ковелі

22 Березня 2019 10:58
22-річному волинянину, який повідомив про замінування на вулиці Володимирській у Ковелі територіального реєстраційного сервісного центру загрожує від двох до шести років позбавлення волі.



Про це інформує прес-служба поліції Волині.

12 березня на лінію «102» надійшло повідомлення про замінування на вулиці Володимирській у Ковелі територіального реєстраційного сервісного центру. Правоохоронці евакуювали з приміщення 20 осіб. Спеціалісти вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області оглянули будівлю та прилеглу територію. Вибухонебезпечних предметів не виявили.

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України.

У рамках проведення досудового розслідування оперативники встановили, що кримінальне правопорушення скоїв раніше не судимий 22-річний ковельчанин.

Слідчі повідомили правопорушнику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України. Мова йде про завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності. Зловмисникові загрожує від двох до шести років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Правник Показати IP 22 Березня 2019 11:54
Дістали хлопчину сервісні "порядки"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus