USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

24 жовтня: події, факти, дні народження

24 Жовтня 2019 00:00
Сьогодні день народження у директора Луцької гімназії №4 імені Модеста Левицького Олександра Мишковця. Рідні, друзі, колеги та гімназисти вітають іменинника зі святом та зичать непохитного здоров'я, благополуччя, здобутків. Хай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу.

Окрім того, сьогодні свято і у головного юрисконсульта Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Романа Хомича. Щиро вітаємо його зі святом та бажаємо міцного здоров'я, професійних злетів, задоволення від роботи, терпіння та стабільності. Нехай спокій і благополуччя завжди живуть в душі, удача супроводжує у всіх починаннях, а вдома завжди чекають затишок і турбота близьких!
Роман Хомич
Роман Хомич
День народження також святкує медсестра Ілона Дідух. Її щиро вітають чоловік і донечка та бажають їй міцного здоров'я, натхнення, сімейної злагоди і добробуту.
Ілона Дідух
Ілона Дідух
День народження сьогодні святкує і наш краянин, лучанин, актор Максим Канюка. Його вітають рідні, друзі та знайомі та бажають міцного здоров'я, довголіття, любові, щастя, шаленого успіху й завжди гарного настрою, творчих звершень, добробуту, прихильності долі та здійснення всіх задумів.
Максим Канюка
Максим Канюка
Інформаційне агентство Волинські Новини вітає іменинників та бажає життєвої наснаги, професійних успіхів та особистих творчих досягнень, сімейного щастя, злагоди та благополуччя, удачі, радості життя, оптимізму, енергії та поваги оточуючих.

Сьогодні - Міжнародний день Організації Об’єднаних Націй (День ООН).

Якщо ви хочете привітати своїх близьких, рідних чи друзів з днем народження, скористайтесь функцією «Повідом новину». Надсилайте свої вітання та фото іменинників.

Наша хроніка:

Легендарну виставу «Майстер і Маргарита» представили лучанам в облмуздрамтеатрі минулого року. Навіть попри те, що вистава йде російською мовою, у залі зібрався аншлаг.

У 2017 редакція розповідала про те, що у Ковелі, у рамках проекту «З Батьківщиною в серці», створюють національну вишиту хрестиком велетенську сорочку.

У 2016 році лучанин розповів, як безплатно набити ексклюзивне тату.

У 2015 волиянин у Берліні став свідком фанатичного єднання ультрас і ФК.

Довгоочікуваний для багатьох волинян день тиші перед виборами-2015 редакція показала у фоторепортажі.

У 2014 році видання повідомляло про те, що Ігор Палиця потрапив у ТОП-10 найвідповідальніших депутатів.

Народилися:

24 жовтня народилися французський співак, композитор, піанист та актор Жильбер Беко, американський блюзовий співак і гітарист Джиммі Докінс, французький тенісист Макс Декюжі, німецький фізик Вільгельм Едуард Вебер, українська скульпторка Наталія Дерегус, український бандурист, хоровий диригент Петро Потапенко, українська важколетка, призерка Олімпійських Ігор Юлія Каліна, український модельєр і дизайнер одягу Андре Тан, англійській футболіст, нападник «Манчестер Юнайтед» та збірної Англії Вейн Руні, німецький футболіст турецького походження Ілкай Гюндоган.

Сталося:

1648 — підписано Вестфальський мир, закінчилася Тридцятирічна війна (1618—1648) в Європі.

1857 — в Шеффілді (Англія) заснований перший у світі футбольний клуб.

1861 — президент США Авраам Лінкольн одержав телеграфне повідомлення з Каліфорнії — це було перше трансконтинентальне телеграфне повідомлення в історії.

1901 — 43-літня вдова Анна Тейлор стала першою людиною, яка успішно спустилася вниз по Ніагарському водоспаду в бочці.

1929 — Чорний четвер і початок Великої депресії.

1939 — вперше в продаж надійшли нейлонові панчохи — в Уілмінгтоні, штат Делавер.

1960 — на стартовому майданчику космодрому Байконур за півгодини до першого пуску вибухнула ракета Р-16. За різними даними, в результаті аварії загинули від 74 до 126 осіб, це найбільша катастрофа в історії ракетної техніки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus