USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

24 лучанина відзначили День Незалежності матом. ФОТО

24 Серпня 2013 15:01
36 лучан зібралися на День Незалежності пограти у інтелектуальні види спорту. З них дві третини обрали шахи, решта – полюбляє проводити шашки у дамки.

Шахово-шашковий турнір на День Незалежності – вже став традиційним у клубі «Біла тура», що у Луцьку, – каже працівник Клубу Ольга Проскуровська.

«Усі любителі шахів, шашок знають про цей турнір, збираються, тренуються. Серед учасників майже усі якщо не майстри, то кандидати спорту.
Змагання відбуваються за Швейцарською системою: 9 турів по 25 хвилин на партію кожному гравцеві.

«У нас сьогодні справжнє свято, бо ми працюємо в оновленому клубі. Нам дуже допоміг «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк». Завдяки його благодійній підтримці ми закупили нові столи, стільці, зробили ремонт.

Також вдячні Володимиру Вдовенку, який допоміг придбати нові шахові фігури, дошки, годинники», – розповіла Ольга Проскуровська.

Цього року кількість учасників турніру зменшилася. Причина – шахісти з районів не приїхали до обласного центру, а організували турніри у себе в містечках – Камені-Каширському, Ківерцях тощо.

«Отож, можна сказати, що шахово-шашковий спорт розвивається. З’являються нові молоді обличчя. До речі, саме молоді Карпови, Каспарови, Фішери зберуться у «Білій турі» з 6 по 8 вересня, де відбуватиметься обласний чемпіонат з шахів серед молодих шахістів», - повідомила Ольга Проскуровська.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Pavloz85 Показати IP 24 Серпня 2013 15:24
статтю класно назвали!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus