USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

25 березня тимчасово призупинять рух на проспекті Волі у Луцьку

25 Березня 2023 07:45
У суботу, 25 березня, з 08:00 до 16:00 у зв’язку з проведенням чемпіонату України зі спортивної ходьби, рух транспорту на проспекті Волі у Луцьку буде призупинено (від вул. Паркової до вул. Сенатора).

Відповідно рух автобусів (маршрути № 1, 2, 10, 11, 12, 25, 30, 31) у вказаний проміжок часу буде здійснюватися вулицею Глушець, повідомили у міськраді.

Рух тролейбусів буде організовано за таким маршрутом:

Маршрут № 1 «СКФ «Україна»– Карбишева» (4 тролейбуси) – у прямому напрямку: вул. Боженка, бульвар Дружби Народів, вул. Бенделіані, Станіславського, Гнідавська, Данила Галицького, Ковельська, Глушець, Архітектора Метельницького, Авторемонтна, Рівненська, пр-т Відродження, вул. Домни Гордіюк, Конякіна, Карбишева. У зворотному напрямку – без змін.

Маршрут № 2 «Новий ринок-Карбишева» (4 тролейбуси) – у прямому напрямку – без змін. У зворотному напрямку: вул. Карбишева, Конякіна, Домни Гордіюк, пр-т Відродження, вул. Рівненська, Устилузька, Дубнівська, Архітектора Метельницького, Паркова, Словацького, Богдана Хмельницького, Данила Галицького, Гнідавська, Станіславського, Бенделіані, Боженка.

Маршрут № 3 «Лісництво–с.Гаразджа» (1 тролейбус) у прямому напрямку: вул. Ковельська, Глушець, Архітектора Метельницького, Авторемонтна, Рівненська. У зворотному напрямку – вул. Рівненська, Устилузька, Дубнівська, Архітектора Метельницького, Паркова, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська.

Маршрут № 4, 4а «Залізничний вокзал-Вересневе» (по 1-му тролейбусу) – без змін.

Маршрут № 5 «Цегельний завод – Карбишева» (2 тролейбуси) у прямому напрямку: вул. Дубнівська, Авторемонтна, Устилузька, Дубнівська, Архітектора Метельницького, Глушець, Паркова, вул. Винниченка, пр-т Василя Мойсея, Перемоги, вул. Карпенка-Карого, Конякіна, Карбишева.

У зворотному напрямку – вул. Карбишева, Конякіна, Гордіюк, пр-т Відродження, вул. Рівненська, Дубнівська.

Маршрут № 12 «Володимирська–Карбишева» (2 тролейбуси) – без змін.

Маршрут № 15 «ЦУМ – пр.Молоді – ЦУМ» ( 4 тролейбуси) – у прямому напрямку – вул. Винниченка, пр-т Василя Мойсея, пр-т Перемоги, Соборності, Молоді. У зворотному напрямку – пр-т Відродження, вул. Рівненська, Устилузька, Дубнівська, Архітектора Метельницького, Паркова.

Маршрут № 15-а «ЦУМ – пр.Молоді – ЦУМ» (4 тролейбуси з автономним ходом) у прямому напрямку – вул. Богдана Хмельницького, Ковельська, Глушець, Архітектора Метельницького, Авторемонтна, Рівненська, пр-т Відродження, Молоді. У зворотному напрямку – пр-т Молоді, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, вул. Винниченка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Мошко з Вульки Показати IP 23 Березня 2023 18:01
Ну, якшо вже призупиняєте рух по центральному проспекту і створюєте жителям проблєми, то вже хоч би частково компенсуйте їм незручності і заставте тих ходунів ходити не з порожніми руками, а нехай по дорозі бруківку попереносять і поскладають на купки біля фінішної стрічки ! В кожну руку по ФЕМу - і біцепси підкачаєте, і комунальники не надякуються та й дорожникам роботи менше буде !
Офіцер Показати IP 23 Березня 2023 19:54
Так розтрубили ж на всю Європу про відповідність луцького стадіону всім євровимогам ! То чого тепер змагань на ньому не проводите ? А якщо раптом тривога - де по проспекту бомбосховища ? Куди іти глядачам , де ховатися спортсменам ? Люди точно не головою думають !
Клава Показати IP 23 Березня 2023 22:02
А у травні гей - парад планується !!!
Представник ТЦКСП Показати IP 24 Березня 2023 08:26
А я знаю, де в одному місці і в один час буде висока концентрація здорових, рухливих та витривалих громадян ;)
Прогноз Показати IP 25 Березня 2023 08:59
А подивитись прогноз погоди, що сьогодні весь день дощ, і перенести ходьбу на завтра слабо?
Лучанин Показати IP 25 Березня 2023 09:17
От і тепер стало зрозуміло, чого міськрада не захотіла зробити із проспекту Волі дійсно повноцінний проспект ! Виявляється, що можна просто зробити ще одну спортивну бігову доріжку для проведення змагань і того достатньо ! А проспект сьогодні не актуально ! А то шо громадський транспорт впритирку ледве проїжджає і не може розминутися, легкові авто туляться один до одного, пішоходи бояться вулицю переходити - то з часом звикнеться ! Зато будемо змагання по ходьбі проводити !
Радувець Ларіса Показати IP 25 Березня 2023 10:07
А а парку провести не можна було? Сьогодні якраз плавання актуальне по погоді
Лучанин Показати IP 25 Березня 2023 11:34
Саме цікаве що довжина центральної алеї парку теж дозволяє бігти 500 метрів як і була обрана відстань між зазначеними вулицями. Тобто незручності для людей можна було не робити, але ж традиції є традиції - "В нашому Луцьку все ..."(С)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus