USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

29 та 30 березня у Луцьку і двох селах не буде світла

28 Березня 2023 10:23
У середу, 29 березня, та четвер, 30 березня, з 05:00 до 18:00 буде знеструмлено частину Луцька, Прилуцького та повністю Липини.

Про це повідомили у «Волиньобленерго».

Для проведення ремонтних робіт буде припинено електропостачання у с. Липини; у м. Луцьку: вул. Кравчука, Гордіюк, просп. Соборності, Молоді, вул. Конякіна, Федорова, просп. Відродження, вул. Єршова, Лідавська, Ківерцівська, Наливайка, Карбишева; у с. Прилуцьке: вул. Травнева, Європейська, Мрії.

Такі заходи спрямовані на підвищення надійності та безперебійності електропостачання.

Як згодом повідомили, роботи, що були заплановані у середу, 29 березня, проводитись не будуть. У зв’язку із складними погодніми умовами та мінусовою температурою повітря, знеструмлення частини Луцька, Прилуцького та повністю Липин для проведення робіт буде здійснено виключно у четвер, 30 березня, з 05:00 до 18:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Ну зашибісь Показати IP 23 Березня 2023 15:59
то мали лише на один день вимикати, потім відмінили, тепер вже на два дні
Уася до Ну зашибісь Показати IP 28 Березня 2023 11:16
В країні - війна, подумаєш - 2 дні без електрики, знайшли проблему.
коментар Показати IP 23 Березня 2023 16:45
У середу, 29 березня, та четвер, 30 березня, з 05:00 до 18:00 буде знеструмлено частину Луцька, Прилуцького та повністю Липини. В електротехніці відсутнє поняття знеструмлення. Таке може настрочити технічно неграмотна людина. По перше: вона не має поняття що таке струм. Поясню - струм є тоді коли є замкнуте електричне коло і при наявності напруги, по простому підключено навантаження яке споживає електричну енергію (електроприлади). Згадайте Закон Ома: величина струму дорівнює величині напруги поділенної на величину опору. Навантаження і визначає величину опору. Так що так зване "знеструмлення" можливе лише при відсутності напруги, навантаження завжди підключене, а от напругу електромережі легко відключають - рубильники, АВН, роз'єднувачі, навіть обрив дротів.....
Знеструмлення до коментар Показати IP 24 Березня 2023 12:31
Ви такий розумний, просто жуть.
Петро до Знеструмлення Показати IP 28 Березня 2023 11:05
Слова "жуть" немає в Українській мові, є "жах", (якій невіглас)!
Дідо до коментар Показати IP 28 Березня 2023 12:04
Ага. Для умовних "бабусь" в 99% випадків пишуть "не буде світла". Хоча всі, хто не прогулював уроки фізики (таких, на жаль, дуже мало), знають, що Світло - це електромагнітні хвилі видимого спектра. Також у фізиці термін «світло» визначають, як оптичне випромінювання, що охоплює інфрачервону та ультрафіолетову області спектра. На расєї кажуть "нету света". В англомовному середовищі переважно кажуть "no energy". Висновок - хтось погано знає предмет того, про що пише.
Ололо Показати IP 28 Березня 2023 11:57
Хлопці, ви вже неодноразово ці заходи робили восени і зимою, що на цей раз не так??
власний погляд до ді Показати IP 28 Березня 2023 20:40
для особо одарених "фізиків". "нету света". - багато причин: від вимкнутого вимикача, несправність вимикача, лампи, обірвоного провідника , неконтакта лампи в патроні, не включений автомат, після лічильника - а на вводі в квартиру напруга буде наявна. А от коли напругу відключабть на ТП (трансформаторних підстанціях) це вже інша справа. Тому за відсутності в електромережах (це дроти по яких подається напруга до споживача - це прилади що використовують електричну еннергію) напруги говорити про відсутність світла не коректно, технічно не грамотно. І це не фізика, є така наука як основи лінійних і нелінійних електричних ланцюгів ( або електричних кіл), тоб то ТОЕ - теоритичні основи електротехніки.. Знеструмлення це наслідки відключення напруги в мережі. Тому правильно говорити відключити, зняти напругу , а не "знеструмлення". При відключенні напруги і включеному навантаженні струм зникає. А тепер головне:...... "с тех пор прошло 80 лет и я по-прежнему задаю себе один и тот же вопрос- что же такое электричество?, но не в состоянии ответить на него" Никола Тесла - мгеніальний вчений і винахідник минулого століття. Це питання актуальне і тепер. З того як ти строчиш я зрозумів що ти знаєш!? Геній!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus