USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

38 ухилянтів: на кордоні з Угорщиною затримали рекордну групу порушників

8 Лютого 2024 23:47
У ході реалізації інформації, яку отримав оперативно-розшуковий підрозділ Мукачівського прикордонного загону, прикордонний наряд відділу «Лужанка» разом з оперативними співробітниками зупинили неподалік кордону з Угорщиною два мікроавтобуси з 40 чоловіками.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Водіями транспортних засобів були жителі Закарпаття, які перевозили 38 осіб призовного віку. Це рекордна за кількістю група порушників кордону, затримана під час повномасштабної війни. У її складі найбільше жителів Закарпаття – 12 осіб, Львівщини – 6 осіб, Київщини – 5 осіб, решта – вихідці з Дніпропетровщини, Івано-Франківщини, Хмельниччини, Полтавщини, Запоріжжя, Херсонщини, Черкащини та Рівненщини.

Читати ще: На Волині прикордонники не пропустили до Польщі майже півтори тисячі осіб

За послуги організатори незаконного переправлення планували зірвати куш, отримавши від своїх клієнтів від $4500 до $8500.
Щодо виявлення у діях перевізників ознак злочину, передбаченого ст.332 ККУ прикордонники повідомили співробітників поліції.

Стосовно затриманих складено протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», справи скеровано до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Правда Показати IP 9 Лютого 2024 07:18
Більше ніж взвод,супер,на полігон і тренувати до сьомого поту,конфісковані гроші на дрони.Все по чесному.Можете звернутись до свого "кумира",ви ж його обрали,а тепер драпака.
Сергій Показати IP 9 Лютого 2024 07:36
Да Північна Корея 2
Коментатор Показати IP 9 Лютого 2024 07:57
З такими темпами утилізаціі чоловіків ,прорив кордону великою массою людей просто в лоб -це питання часу..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus