USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

4 вулиці Луцька «звільнять» від обмежувачів руху

18 Липня 2018 17:59
Департаменту муніципальної варти Луцька дали завдання демонтувати ряд обмежувачів руху, які містяни самовільно встановили. Дане рішення, пояснюють в міськраді, є необхідністю задля безпеки городян.

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцької міської ради.

В.о. директора департаменту муніципальної варти Роман Кулик інформував, що на сьогоднішній день на проїжджих частинах території Луцька знаходиться значна кількість обмежувачів руху. Такі конструкції, здебільшого, встановлені без відповідних дозвільних документів.

«До департаменту муніципальної варти надійшли скарги щодо об’єктів, які перешкоджають вільному руху транспорту на територіях загального користування. Ряд обмежувачів руху перешкоджають проїзду автомобілів швидкої допомоги, пожежної, прибиральної, аварійної техніки, обмежують доступ до прибудинкової території, перебувають у занедбаному або аварійному стані та підлягають демонтажу», - доповів Роман Кулик.

У зв’язку з цим члени виконкому ухвалили відповідний проект рішення й доручили департаменту муніципальної варти здійснити демонтаж обмежувачів руху на пр-т Волі, 49 (шлагбаум), вул. Воїнів-інтернаціоналістів, 6 (юніпаркер), пр-т Перемоги, 10-12 (бетонні плити), вул. Степана Бандери, 19 (юніпаркер).

Також члени виконкому дали дозвіл на демонтаж таких об’єктів: металева конструкція поблизу будинку на вул. Вахтангова, 2; паркани на вул. Ківерцівській, 9д; тимчасова споруда на вул. Конякіна, 14а; металева конструкція на вул. Кравчука, 11д; тимчасові споруди на вул. Замковій; дерев’яна конструкція на вул. Набережній, 2; тимчасова споруда на пр-ті Соборності, 20; конструкції на вул. Федорова, 2а.

Муніципали пропонували демонтувати й кілька літніх майданчиків, які не мають належно оформлених документів. Однак члени виконкому наголосили, що треба сприяти бізнесу та інтенсивніше попрацювати, аби підприємці привели документацію в належний стан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 18 Липня 2018 18:06
Тепер розтовчуть дороги а двори заполонять бляхарі...
Ага до Анонім Показати IP 18 Липня 2018 19:28
Бляха, ти для чого і тут виср*в про свої бляхи?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus