USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

44-річному лучанину терміново збирають 5 тис. доларів на операцію

13 Грудня 2018 10:11
Рідні благають допомогти лучанину, у якого знайшли величезну пухлину, інформує ВолиньPost.

У 44-річного лучанина Миколи Сороки знайшли об’ємне позамозкове новоутворення, однак коштів на операцію родина не має і просить допомогти усіх небайдужих.

Як розповіладружина лучанина Любов Сорока, діагностували хворобу у Луцьку. 5 грудня діагноз підтвердили і столичні медики.

«Нам пояснили, що операція дуже складна і триватиме біля 8 годин. До цього чоловік має пролікуватися в Луцьку, адже, як сказали медики, під час хірургічного втручання може не витримати печінка», - пояснила жінка.

Загалом на операцію з видалення пухлини Миколі Сороці потрібно зібрати 5 тисяч доларів.

Лучанин працює електриком у ПрАТ «Луцьк Фудз», Любов Сорока – молодшою медсестрою у дитячій поліклініці. Сім’я також має двох дітей: 19-річний син також працює електриком у Луцькому зоопарку, 15-річна донька навчається в професійному училищі №9. Тож необхідні на операцію кошти родина зібрати не в змозі.

«У нас немає таких грошей... Ми просимо допомогти всіх, хто може. Важливою є кожна гривня», - каже Любов Сорока.

Підтримати Миколу Сороку можна переказавши кошти на картку сина - Сороки Андрія Миколайовича: 5168 7573 6211 0472.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus