USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

4.5G від lifecell уже в Луцьку*

19 Липня 2018 16:06
Усі лучани, а також гості міста матимуть унікальну нагоду безкоштовно отримати 45 ГБ інтернет-трафіку на 7 днів, а також 3 місяці користування музичним додатком fizy та 50 ГБ хмарного сховища lifebox. Усе в рамках промо-акції від lifecell, яка відбудеться в Луцьку вже 21 липня (з 12:00 до 20:00) в сквері Зоряний (перетин вулиць Лесі Українки та Сенаторки Левчанівської).

Водночас присутні зможуть відчути інші переваги лідера нового покоління інтернету 4.5G, оцінити приклади цифрового майбутнього, купити USIM-карту чи замінити на неї свою стару SIM-карту lifecell.

Найшвидший мобільний інтернет в Україні

Зовсім скоро лучани зможуть переконатися, що мобільний інтернет може скласти конкуренцію домашньому. До того ж 4.5G-зв’язок доступний скрізь, де є покриття.

Зауважимо, що lifecell не встановлює окремого тарифу під 4.5G: трафік 3G+ і 4.5G тарифікуватиметься за однаковими цінами, а абонент зможе самостійно вирішувати, якій технології віддати перевагу, обравши відповідні налаштування у своєму телефоні.

Еволюція в розвитку мережі

Зв’язок 4.5G від lifecell заснований на удосконаленій за кількох етапів оновлення обладнання у світі для LTE-технології LTE Advanced Pro. Як показав досвід інших країн, саме запровадження LTE-технології сприяє зростанню економічних показників у регіоні та збільшенню ВВП у державі в цілому.

lifecell – перший оператор, який запровадив цю технологію в Луцьку. Загалом мережа 4.5G від цього національного оператора уже покриває найбільшу кількість міст у країні – 909 населених пунктів. У планах – до кінця цього року забезпечити доступом до якісного зв’язку LTE-технології жителів 1,5 тисячі міст України.
Завдяки цій технології lifecell може об’єднувати різні діапазони частот, наприклад 2600 та 1800 МГц, в один канал для зв’язку, що дає можливість абоненту одержувати новітні послуги з передачі даних, без затримок переглядати HD-відео, з блискавичною швидкістю відкривати будь-які веб-сторінки, використовувати кілька під’єднань до мережі одночасно, отримувати розширені можливості для управління бізнесом тощо. Також, використовуючи 4.5G, можна швидко завантажувати великі за розміром файли.

Окрім того, завдяки додатковій ємності мережі навіть у час-пік абоненти не відчуватимуть дискомфорту через уповільнення інтернет-швидкості.

Що потрібно?

Аби скористатися всіма перевагами найшвидшого мобільного інтернету України, достатньо мати USIM-карту (це SIM-карта з підтримкою стандарту 4G/LTE) і, звичайно, смартфон, який підтримує 4G/LTE.

Відзначимо, що USIM-карта, окрім підтримки стандарту 4G/LTE, має низку інших переваг, зокрема вищий ступінь безпеки та додаткові опції, головна з яких – більший обсяг пам’яті. Так, адресна книга USIM-карти може вміщувати до 500 контактів, включно з кількома номерами телефонів абонента та адресою його електронної пошти. Своєю чергою, стару SIM-карту lifecell без проблем можна замінити на нову в будь-якому магазині оператора.

Щоби перевірити, чи готовий ваш смартфон використовувати зв’язок 4.5G, можна відправити запит на номер *455# або безкоштовно зателефонувати на номер 5433. Готовність смартфону та SIM-карти також можна перевірити в мобільному додатку My lifecell чи на сайті оператора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дмитро Показати IP 20 Липня 2018 06:27
Представители «Киевстар» рассказали редакции AIN.UA, что для запуска 4G связи в Украине компания будет использовать технологию LTE Advanced. В Vodafone отметили, что параметры качества и скорости сети оператора «будут очень близки» к LTE-A. Ранее в lifecell также рассказывали, что сеть будет развертываться на стандарте LTE Advanced. В телеком-операторе называют этот стандарт 4.5G, но на деле это обычный 4G.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus