USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

50 на 50: Україна та Росія провели обмін полоненими

24 Листопада 2022 18:18
24 листопада відбувся новий обмін полоненими між Україною і Росією, під час якого додому повернулися 50 людей.

Про це повідомив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак.

«Сьогодні вдалося повернути з російського полону 50 українських воїнів. Це 20 нацгвардійців, 12 хлопців з ВМС, 10 бійців ЗСУ, 6 – ДПСУ, 2 з ТРо», – повідомив він.

Він додав, що серед них двоє офіцерів і 48 рядових та сержантів.

«Важливо, що нам вдалося повернути 19 оборонців Маріуполя, 12 з яких були евакуйовані з «Азовсталі», а також 15 полонених з ЧАЕС та 7 з острова Зміїний», – уточнив він.

Днем раніше обміняли ще 36 полонених, серед яких – четверо волинян.

Як пише ВВС, поки що невідомо, чи пов’язані ці обміни з переговорами між представниками України та Росії, які, як повідомило в четвер агентство Reuters, нібито відбулися 17 листопада в Об’єднаних Арабських Еміратах.

Джерела агентства стверджують, що на переговорах було обговорено можливість обміну військовополоненими за умови, що Київ дасть згоду на відновлення транзиту російського аміаку через деокуповану територію України до порту Одеси для подальшого експорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus