USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Бойовики готують «великий обмін» полоненими - 152 на 223

9 Грудня 2014 12:37
Керівництво самопроголошених "ДНР" і "ЛНР" заявляє про підготовку "великого обміну" полоненими з українською стороною.

Про це заявив представник "ДНР" Деніс Пушилін, - повідомляє Еспресо.TV з посиланням на РІА "Новости".

"Ми готуємо великий обмін полоненими, його терміни будуть обговорюватися завтра на скайп-конференції та на конференції в Мінську", - сказав Пушилін.

Він додав, що українська сторона вже подала списки, в які включено 223 людини. Бойовики, своєю чергою, вимагатимуть звільнення 152 осіб.

Нагадаємо, раніше глава Служби безпеки України Валентин Налівайченко заявив, що Україна готова обмінятися з терористами полоненими за формулою "всіх на всіх".

Згідно з даними Центру звільнення полонених, наразі в полоні бойовиків залишається 181 український військовий та 684 цивільних особи. Серед них - волииняни, зокрема, бійці 51 бригади, батальйону "Світязь", добровольчих батальйонів. Як повідомлялоІнформаційне агентство Волинські Новини, зі 165 полонених бійців 51 ОМБ за станом на 5 грудня визволили 120. Ще 45 бійців 51 бригади досі перебувають в полоні терористів.

ЧИТАТИ СПИСОК ВИЗВОЛЕНИХ З ПОЛОНУ ВОЛИНЯН

Нагадаємо, 51 окрему механізовану бригаду розформували. Тепер на Волині з'явилося нове військове з’єднання – 14 бригада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus