USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

6-річному хлопчику родом з Волині потрібно 120 тис. євро на лікування онкології в Іспанії

2 Травня 2021 16:52
Шестирічний Костик Огарков потребує термінового лікування в Іспанії.

Медики виявили у хлопчика остеосаркому – злоякісну пухлину у правій стегновій кістці, пише Район.in.ua. Сім'я Огаркових, яка зараз мешкає у Львові, розшукувала іноземні клініки, де лікують такі випадки онкології у дітей. Знайшли медзаклад в іспанському місті Наварра. Однак, вартість лікування занадто висока для молодого подружжя.

В редакцію звернулася мама хлопчика, Юлія Огаркова, у дівоцтві Павлюк, родом із села Підбереззя, що на Горохівщині, з проханням до читачів допомогти фінансово.

«Клініка виставила нам рахунок 120 тисяч євро за лікування. Крім того, будуть необхідні кошти на переліт, оренду житла та інші поточні витрати. Ми дуже сподіваємось, що у нас все вдасться. Неможливо передати, як нам болить за нашого хлопчика. Ніколи не могли уявити, що може бути так страшно і так складно», – ділиться Юлія.

Жінка уже кинула клич в соцмережах і їй вдалося зібрати 50 тисяч євро. До допомоги долучилися і депутати Волинської обласної ради. Як розповів Тарас Щерблюк, присутні на останній сесії зібрали близько 50 тисяч гривень. Завдяки потужній підтримці знайомих і незнайомих людей, Огаркові вирушили до Іспанії вже 24 квітня на тривале лікування, яке може тривати упродовж року або й більше.

Мама інформує про справи Костика у соцмережах: Facebook та Instagram

Реквізити для допомоги:

Огаркова Юлія Віталіївна (мама):

Приватбанк:

гривні: 5169360010524332

долари: 5169360010524365

євро: 5169360010524381

Монобанк:

гривні 4441114453691592
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Dantshik Показати IP 3 Травня 2021 09:51
Тільки Господь Бог,Владика Всевишній,Всемогутній.Мілотивий і Святий! Зізнайтеся Богу - Господь-Спаситель! Тільки Ти допоможеш! Що мені робити, що б врятувати душу?! Вірте у Всемогутнього Святого Спасителя душі! Бо Він не винен,але хоче сцілити,а головне врятувати душу! Вірою зі всіма думками й вустами сповідати про всі скрути,жахи,біди і горя,щоб намагатися бути чесним перед Всезнаючим! Просити вибачення за самотужки злочинку,яке згадаємо чи забули перед Милостивим!Бо це варто,щоб дозволити Поважаюшему вибір,але Бажаючий незагибелі,втрутитись у своє існування,що б впустити очищяти душу й оживити дух і з'еднатися з Духом Святим! Боже!Да хай же да буде Твоя, Досконала воля! У Тебе всі часи і терміни! Ні хто нам не скаже Правду на землі й навіть я про нашего Спасителя! Бо Тільки у Бога Спасительна Мудрість! Тому пропоную Спитати й Вислухати у Самого Милостивого!!! Прорватись скрізь вражину беспредельну,який нав'язує брехню на Істину,що б повбивали один одного,навідь сльозно криком до Спасителя Вискупителя! І спитайте й вислухайте Його - як ще розкаятись,як молитис і як служити Тобі - Господь!!! Що б ні хто нас не побачив з проханням про допомогу,а тільки з Божей Переможной Радістю! Щоб бути вічно з Тобою - Спаситель!!!
valdis peish Показати IP 4 Травня 2021 14:11
і нафіга все вище написане якщо треба бабло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus