USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

8 грудня оголосили днем трауру через пожежу в коледжі Одеси

8 Грудня 2019 08:00
В Україні оголосили траур через пожежу в торгово-економічному коледжі Одеси, в якій загинули вісім людей. Про це повідомили на сайті президента.

Так, в документі сказано, що у зв'язку з трагедією з метою вшанування пам'яті загиблих президент постановив:

1. Оголосити в Україні 8 грудня 2019 року днем жалоби.

2. У день жалоби на всій території України приспустити державний прапор України на будинках і спорудах органів дервлади, органів місцевого самоврядування, держпідприємств, установ та організацій; а також відмінити розважально-концертні заходи, внести відповідні зміни в програми теле- і радіопередач.

Нагадаємо, під час пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу вже загинуло 8 осіб, постраждала 31 людина. Рятувальники продовжують шукати зниклих. Поліція розглядає дві версії причин займання: аварійну роботу електрообладнання та умисний підпал.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus