USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

800 км з Києва до Варшави: волиняни здолали патріотичний ультрамарафон

25 Серпня 2022 16:29
24 серпня українські рятувальники-ультрамарафонці Володимир Сковородка та Сергій Борков фінішували разом з колегами і однодумцями у Варшаві. Як і планували, у день найбільшого національного свята – День Незалежності.

Учасники забігу подолали дистанцію завдовжки 800 км від Києва до столиці Польщі за 14 днів, повідомили в ГУ ДСНС України у Волинській області.

"Волинські рятувальники вітають ультрамарафонців і пишаються їхніми досягненнями.

Приємно, що через Волинь проліг один з найдовших денних відрізків цього феноменального забігу, а життєвий шлях і Володимира Сковородки, і його соратника Сергія Боркова тісно пов'язаний з волинською землею.

Тому волиняни з особливою гордістю і трепетом можуть засвідчити: це зробили НАШІ.

Володимир Сковородка провів своє дитинство на Волині, у селі Білині на Ковельщині. Декілька днів тому, стартуючи із села Старовойтово до польського кордону з прапором Волині на плечах (подарованим волинськими рятувальниками), він поділився теплими спогадами про своє дитинство, проведене у нашому краї.

Сергій Борков – рятувальник з Ківерцівщини. Він приєднався до команди Володимира Сковородки з Києва, демонструючи неймовірну силу духу і наполегливість, перевершив себе й подолав ледь не половину ультрамарафону й фінішував у Варшаві.

Разом ці відчайдушні чоловіки зробили неможливе – у кожному місті й селі, де вони побували, об'єднали у своїх лавах рятувальників і спортсменів, поліцейських і військових, волонтерів і усіх, хто підтримує Україну й українських рятувальників.

Ми пишаємося нашими колегами і віримо, що наступні ультрамарафони відбуватимуться під мирним небом з українським прапором на плечах", – йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus