USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Apple презентує iPhone 12. А Samsung вже відповіли*

18 Вересня 2020 15:02
Вічна битва між Apple і Samsung отримала новий виток розвитку. Незабаром на ринку з’явиться лінійка iPhone 12. Презентація ще не відбулася, а в Samsung на це вже відповіли, «випадково засвітивши» модель Galaxy S20 FE.

Експерти інтернет-магазину електроніки Stylus проаналізували інформацію про майбутніх суперників та поділилися висновками.

iPhone12
У модельний ряд нових смартфонів Apple увійдуть iPhone 12, Max, Pro та Pro Max. Усі девайси отримають процесор A14 Bionic, OLED матрицю та підтримку 5G.

За інформацією з джерел, iPhone 12 Max та Pro Max матимуть додаткові покращення, а саме:

- частоту зміни екрану 120 Гц для більш плавної роботи дисплея;

- спеціальний сканер LiDAR для поліпшення зйомки в нічний час, а також роботи додатків із ефектом доповненої реальності.

Експерти очікують значного технологічного ривка від Apple, оскільки процесор A14 Bionic стане першим у світі мобільним чіпом із частотою 3 ГГц, а це означає, що девайси отримають унікальні функції та сервіси, роботу яких зможе забезпечити тільки він.

Samsung Galaxy S20 FE
Здавалося, найближчим часом єдиною темою для обговорень серед фанатів високих технологій буде айфон 12, як раптом у Samsung стався масштабний витік інформації про новий флагман Galaxy S20 FE.

Відомо, що старша версія девайса також отримає підтримку 5G і процесор Snapdragon 865, в той час як молодша залишиться на 4G із чіпом Exynos 990.

Крім того були опубліковані основні параметри дисплея:

- діагональ 6,5″;

- роздільна здатність Full HD;

- частота оновлення 120 Гц;

- захисне скло Gorilla Glass 3.

Смартфон отримає селфі-камеру на 32 Мп та 3 модулі на тильній стороні: основний і ширококутний по 12 Мп, а також телеоб’єктив на 8 Мп.

Samsung значно розбурхала інтерес до своєї продукції напередодні презентації девайсів Apple. Їхній новий смартфон, як і флагман конкурента, підтримує 5G і частоту оновлення екрану 120 Гц, але його заявлена ​​вартість становить всього $700.

Проте, у купертінівців залишилися джокери у вигляді найсильнішого процесора та LiDAR-сканера. А це означає, що боротьба на ринку буде запеклою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus