USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«BISова готівка» для волинян – швидкий кредит до 300 тисяч*

11 Вересня 2018 10:09
ПАТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» не втрачає актуальності та постійно оновлює продуктову лінійку. Місяць тому з’явилася можливість швидко оформити кредит до 300 тисяч гривень без застави.

Новий продукт стартував з серпня. Готівковий кредит до 300 тисяч гривень на термін до 3 років уже завойовує популярність.

«Мало комерційних банків нині дійсно кредитують, пропонуючи доступні кошти без додаткових витрат і платежів. «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» кредитує як приватних клієнтів, так і юридичних осіб. Зокрема, наш новий продукт - «BISова готівка» надається на вигідних та ринкових умовах. Сьогодні це чудова можливість швидко задовольнити «гарячі» потреби, коли гроші потрібні вже і сьогодні», - розповідає начальник Волинського регіонального відділення Мирослав Павлишенко.

Окрім цього продукту, установа має ще декілька кейсів, які будуть цікаві клієнтам. Це кредит до 5 мільйонів під заставу нерухомого майна, терміном до 10 років. Ще один продукт, який не втрачає актуальності - кредитування придбання житла на вторинному ринку в розмірі до 5 мільйонів гривень, терміном до 20 років.

Одночасно з готівковим кредитуванням запустили й програму рефінансування. Такий продукт, по-перше, зменшує вартість обслуговування декількох кредитів у різних банках, а по-друге, полегшує питання погашення заборгованості.

«Багато людей користуються кредитами інших банків, кредитних спілок, де не завжди комфортні умови: значні супровідні витрати, з кожним платежем - комісія при погашенні, різне географічне розташування. Ми можемо об’єднати ваші декілька кредитів в один на вигідних умовах. Відтак не доведеться щомісяця тримати в голові купу цифр і бігати по кількох банках. Тепер, наприклад, замість трьох платежів на різні банки, клієнт сплачуватиме лише один», - Мирослав Павлишенко.

Детальніше про умови за згаданими програмами можна дізнатися на сайті установи, в онлайн-чаті, за телефоном контакт-центру або ж у відділеннях. Останніх у Луцьку є три (пр-т Волі, 33а, пр-т Перемоги, 25, пр-т Соборності, 43 - гіпермаркет «Там-Там»).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus