USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

BMW злетіла у кювет та перекинулась: судили водія, через якого загинув 25-річний волинянин

28 Листопада 2021 18:28
На Волині судили водія, через якого загинув один із пасажирів, а інший травмувався.

Як йдеться у матеріалах справи Маневицького районного суду, смертельна ДТП сталася у серпні цього року на автодорозі сполученням Луцьк – Маневичі.

21 серпня поблизу села Ситниця Луцького району 26-річний водій за кермом «BMW 320» на польській реєстрації не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, а потім автомобіль з'їхав у кювет та перекинувся.

Окрім водія, в салоні перебувало двоє пасажирів – 25-річний та 31-річний чоловіки.

Під час аварії молодший пасажир отримав тупу травму тіла у вигляді множинних зламів ребер із забоями та розривами внутрішніх органів, які й стали причиною смерті. Інший пасажир також отримав численні ушкодження.

У суді обвинувачений повністю визнав свою вину та додав, що на момент скоєння ДТП не перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Постраждалий пасажир та представник загиблого волинянина просили суд не карати суворо винуватця аварії.

Враховуючи щире каяття обвинуваченого та тяжкість скоєного злочину, суд присудив йому три роки позбавлення волі і позбавив на рік права керувати всіма видами транспортних засобів. Проте замінив призначене покарання на два роки іспитового строку.

Мар'яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Степан (Крымчанин) Показати IP 28 Листопада 2021 19:28
А будут ли судить Катю Алферову?
5.45 Показати IP 29 Листопада 2021 23:22
Без тебе розберуться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus