USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Coca-Cola подала в суд на фірму Івахіва через борги

6 Червня 2018 12:52
Фірма «Континіум –трейд», співвласником, якої є народний депутат з Волині Степан Івахів, заборгувала іноземній компанії майже чверть мільйона гривень.

Про це йдеться в сюжеті ТРК Аверс.

Підприємство Кока-Кола через суд намагається стягнути кошти. Як зазначає представник позивача, товариство «Континіум» не дотримується договору про розстрочку товару. Сьогодні у господарському суді мало відбутися засідання по цій справі, однак представники Континіум-Трейд не з’явилися.

«Компанія Кола-кола буде робити кроки, які визначені чинними законами України, а саме, ми надалі звертатимемось до суду, завершити розгляд судової справи і надалі звісно в порядку передбаченим в законі України про виконавче провадження, стягувати кошти, або звернути стягнення на майно, чи інші об’єкти, які будуть в наявності у компанії «Континіум трейд», - заявила представник компанії «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» Маргарита Коєва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Пепсі Показати IP 6 Червня 2018 13:09
Івахів мабуть і тисячам мервим заборгував?..
скептик Показати IP 6 Червня 2018 13:55
ко*чиніум в боргах, як с"чка в блохах. продадуть з молотка
Микола Показати IP 6 Червня 2018 21:31
То скоро рухне
хехъ Показати IP 7 Червня 2018 07:38
з Мироновичем це був авіаносець. Зараз баржа ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus