USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Cпіви, танці та шоу бульбашок: як у Луцьку збирали кошти на форму для захисників України. Фото, відео

15 Червня 2022 19:08
У Луцьку провели благодійний концерт із розвагами для дітей та дорослих, аби зібрати кошти на форму для захисників України.

Захід відбувся у неділю, 12 червня, у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки за сприяння БФ «Молода Україна».

Як повідомив заслужений артист естрадного мистецтва України Сергій Скулинець, під час благодійного дійства вдалося зібрати 13 тисяч 553 гривні.
«На зібрані кошти ми придбали необхідне спорядження та форму. Усе це відправимо у третій механізований батальйон мінометної оборони 14-ї бригади», - зазначив шоумен.
Зі слів організатора, на зібрані кошти вже закупили форму для українських захисників, однак на досягнутому активісти зупинятись не збираються. Кажуть, що добре знають про основні потреби на передовій, бо спілкуються з хлопцями напряму.

Окрім цього, Сергій Скулинець наголосив, що благодійний фонд «Молода Україна» створили для того, аби молодь Луцька та Волині могла допомагати Україні здобувати перемогу, при цьому реалізовуючи себе у творчості і розкриваючи власні таланти.
У благодійному заході взяли участь: заслужений артист естрадного мистецтва України Сергій Скулинець; ансамбль народної музики «Волиняни» та солісти Аліна Куліш, Валерія Євчук, Ярина Важатко; солісти зразкового вокально-хорового колективу «Перлинка» під керівництвом Наталії Троцюк; Тетяна Ярошик & Spivanochka Show (Асоціація Сценічних Мистецтв); учасники вокальної студії СолоМрій Палацу культури міста Луцька під керівництвом Лариси Рихлюк; колектив сучасного танцю «Резонанс» під керівництвом Ірини Кантерук; а також Даша Пархомова, Анастасія Гарбуза, Андрій Баричук, Юрій Матвійчук, Вікторія Арчибасова, Катерина Марчук та Вікторія Ярмолюк, а ще студія дитячого свята «Гарбузик». Ведучий заходу - Роман Скулинець.
Вікторія СЕМЕНЮК

Фото автора та з особистого архіву Сергія Скулинця
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus