USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Facebook почав вимикати лайки

27 Вересня 2019 16:11
Американська компанія Facebook з п’ятниці вимкнула для австралійців лічильник уподобань під дописами й слідкує за їхньою реакцією.

Про це пише BBC.

Раніше суперечливі зміни тестувала платформа Instagram, пояснюючи такі кроки спробою зменшити соціальний тиск на користувачів.

Австралійці, зокрема, тепер можуть бачити кількість «лайків» тільки на власних дописах.

Нині у Facebook наголошують, що зробили це, аби люди змогли зосереджуватися не на кількості вподобань чи реакцій, а на якості їхньої взаємодії й контенту.

Водночас деякі впливові медіа реагують на зміни негативно. Адже показ реакції на контент є важливою метрикою.

Соціальні платформи не вказали, чи продовжуватимуть тестувати нову функцію, а чи перейдуть до її введення у всіх країнах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Коля Показати IP 27 Вересня 2019 16:32
Хто попридумував ті соцсетє, щоб люди сиділи витрачали час і розум. Там же нічого толкового немає, все що роблять зливають туди а нащо?ерунда для бездеєльніків ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus