USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Facebook відмовиться від лічильника лайків

3 Вересня 2019 09:14
Facebook розглядає варіант видалення лічильника лайків з новинної стрічки для того, щоб користувачі не переживали з приводу непопулярністі свого контенту або ж, навпаки, не викликали заздрість у інших.

Про це повідомляє видання TechCrunch.

Тестування нової функції проходить в додатку Facebook для Android, де користувачам не видно, скільком людям сподобалася публікація, але список тих, хто відреагував, доступний.

Дослідниця Джейн Манчун Вонг звернула увагу, що в Android-додатку для Facebook є код, який приховує лічильник лайків, робить його видним тільки автору публікації.

«Цікаво, що лайки або реакція на коментарі ще не заховані. Але це може бути пов’язано з тим, що ця функція перебуває на ранній стадії розробки», – зазначила експерт Джейн Вонг.

TechCrunch звернулися до Facebook з запитом підтвердити інформацію, і тут відповіли, що дійсно, зараз обговорюється можливість приховування лічильників. Однак, тестуватимуть оновлення поступово. Якщо функція зашкодить отриманню доходу від реклами, її анулюють.
Подібна річ зараз тестується в додатку Instagram в Канаді, Бразилії, Австралії, Нової Зеландії, Ірландії, Італії і Японії. Facebook не поділився з виданням результатами експериментів, але, оскільки компанія вирішила впровадити це в Facebook, це може говорити про успішність проєкту.

Раніше у Facebook повідомили, що посилять правила розміщення політичної реклами у зв’язку з виборами США в 2020 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Перемога Показати IP 3 Вересня 2019 09:26
Тепер ніхто не знатиме, що Анатолій Шарій самий популярний в Україні блогер!
пенсіонер Показати IP 3 Вересня 2019 09:32
Facebook нагадує туалет часів перебудови де усі писали пости на стінах. Кожна група мала свій туалет

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus