USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Figure AI представила свого робота, який вільно спілкується з людиною

16 Березня 2024 00:34
Стартап Figure AI, який співпрацює з OpenAI, показав, як їхній робот Figure 01 взаємодіє з людиною, сприймаючи запити на слух та зором, і дає повноцінні відповіді.

Про це йдеться у відео Figure AI, пише ЕП.

У відеопрезентації показано, як робот може ідентифікувати та взаємодіяти з предметами навколо себе. Крім того, Figure 01 здатен виконувати підказки людини й відповідати їй повноцінними реченнями.

Читати ще: Робот-хірург, яким керували з Землі, уперше провів операцію в космосі

Робот зміг визначити перед собою їстівні та неїстівні предмети, віддавши яблуко людині. Також, коли людина запитала Figure 01, що робити з посудом, який лежав перед ним, той відповів, що його потрібно перенести до сушарки. Коли Figure 01 попросили поскладати посуд, він зміг поставити склянку та тарілку на потрібне місце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus