USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Instagram підозрюють у злочинах проти дітей

19 Жовтня 2020 17:02
В Європейському Союзі почали розслідування проти Instagram з приводу обробки особистих даних дітей на платформі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє BBC.

Розслідування комісара Ірландії щодо захисту даних (DPC) ґрунтується на скаргах щодо того, що Instagram зробив контактну інформацію в корпоративних акаунтах доступною для всіх, хто має доступ до застосунку.

Соціальна мережа може зіткнутися з великим штрафом, якщо з'ясується, що платформа порушує закони про конфіденційність.

Розслідування вивчить, чи є у Facebook правова основа для обробки персональних даних дітей і чи застосовує він адекватні заходи захисту і обмеження щодо дітей в Instagram. Як зазначає видання, європейські штаб-квартири ряду американських технологічних гігантів знаходяться в Ірландії, а DPC є провідним регулятором ЄС з 2018 року, відповідаючи за захист права людей на конфіденційність в Інтернеті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus