USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

MONATIK представив кліп-мюзикл на спільний трек із Лаймою Вайкуле

30 Вересня 2020 20:26
Український артист MONATIK і поп-зірка 90-х Лайма Вайкуле презентували спільний кліп-мюзикл на композицію, яка об’єднала пісні виконавців.

У результаті співпраці артисти поєднали власні треки: «УВЛИУТ» та «Я вышла на Пикадилли». Так виникла дуетна робота «УВЛИУТ на улице Пикадилли».

«Коли до мене звернулися з пропозицією освіжити пісню (а це було через кілька місяців після виступу на «Рандеву» в Лайми Вайкуле і нашого з нею особистого знайомства), у мене відразу виникла думка зробити мешап двох пісень і саме з видатною Лаймою! І так я прийшов до ідеї назви «УВЛИУВТ на улице Пикадилли». Дві пісні зазвучали як одна – і це було дуже круто! Я дуже радий, що Лайма погодилася і ідея їй сподобалася, і сьогодні ми можемо почути трек», – вказав Дмитро Монатік у себе в Instagram, презентуючи композицію.

Тепер же артист випустив кліп-мюзикл на цю пісню.

«Так чудово, що ця ідея втілилася в життя. Звичайно, ми хотіли зробити більш спільне відео, але пандемія не дозволяє нам зустрітися на одному майданчику. Тому зовсім невимушено виникла ідея зробити оммаж до творчості приголомшливої Лайми Вайкуле. Її веселі мухомори, її танго, її рухи – все це ми разом з надзвичайно талановитою командою вирішили інтегрувати у відео! Я, як і мільйони людей, із дитинства надихався роботами і талантом Лайми Вайкуле, її вмінням дарувати вітамін D глядачу», – зазначив співак, випускаючи кліп.

Режисерка роботи – Таня Муіньо.

Відзначимо, що в зйомках взяли участь співачки MONATIK Corporation: Lida Lee і NINO. Вони змогли ефектно відтворити найвідоміші образи Лайми Вайкуле.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
" Показати IP 1 Жовтня 2020 08:54
Рейвах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus