USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Made in UA»: у центрі Луцька показували трейлери українського кіно. Фото

12 Вересня 2019 23:04
Протягом останніх років все більше фільмів з позначкою «made in UA» завойовують серця закордонних глядачів, зазначили організатори перед акцією, що відбулася на Театральному майдані Луцька ввечері 12 вересня.

До Дня українського кіно, що відзначають 14 вересня, «Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді» організував у центрі міста годинний перегляд трейлерів український фільмів. На огляд представили фільми не лише ті, що вже вийшли в прокат, а й ті, що тільки мають з’явитися на великих екранах.

Спеціаліст «Центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді у місті Луцьку» Юлія Нікітюк розповіла Інформаційному агентству Волинські Новини, що акція в такому форматі проводиться у Луцьку вперше.

«Ми сподіваємося, що таку акцію вперше проведуть і в Україні, тому що аналогів я не знаходила. Концепція заходу – показати впродовж години 30 трейлерів українських фільмів. Таким чином ми намагаємося привернути увагу лучан до такого феномену, як українське кіно, заохочуємо до перегляду фільмів, тому що трейлер – це вибірка найцікавіших моментів та кадрів. Ми хочемо заінтригувати, аби люди змогли потім подивитися фільми повністю», - зазначила Юлія Нікітюк.

До слова, організатори підготували флаєри, на яких вказані назви фільмів, трейлери яких глядачі мали змогу переглянути.
Зі слів Юлії Нікітюк, концепція такої акції виникла досить несподівано, адже спочатку хотіли зробити звичайний кіноперегляд, але зрозуміли, що затримати людей на довгий час у центрі міста складно. «У нас динамічна акція, тобто люди прийшли, подивились і щось собі обрали. Нас надихнув фестиваль реклами «Канські леви», фішка якого в тому, що йде безперервний показ реклами. Тож цю фішку в безперервних показах трейлерів ми почерпнули звідти».

Вона також звернула увагу, що при підтримці Держкіно в Україні почали з’являтися справді першокласні фільми, зокрема «Кіборги» та «Іловайськ».
Впродовж години глядачі мали змогу переглянути 30 трейлерів фільмів за різними жанрами, зокрема, «Заборонений», «Кіборги», «Іловайськ», «Фокстер та Макс», «Пригоди Святого Миколая», «Крути», «Червоний» та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus