USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Roshen судиться з Росією через нарахування податків

25 Лютого 2020 10:24
Кондитерська фабрика Roshen звернулася до Верховного суду Росії зі скаргою на рішення судів нижчих інстанцій про нарахування податків на 361,5 млн рублів, повідомляє ТАСС.

Апеляція Roshen стосується рішення Арбітражного суду Центрального округу. Раніше він визнав законними нарахування податків: 285,9 млн рублів ПДВ за 2012 рік, а також 26,2 млн пені і 49,5 млн рублів штрафу.

До цього справа розглядалася декількома судами, серед яких Арбітражний суд Липецької області, де зареєстрований російський філія компанії, і Двадцятий арбітражний апеляційний суд.

Зазначимо, корпорація Roshen — один з найбільших в Україні виробників кондитерських виробів, до складу якої входять Київська, Кременчуцька (Полтавська область) кондитерські фабрики, два виробничих майданчики у Вінницькій області, масло-молочний комбінат «Бершадь молоко» (Вінницька область), два виробничих майданчики у Липецькій області у РФ (законсервовані), Клайпедська кондитерська фабрику (Литва) і фабрика Bonbonetti Choco (Угорщина). Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/economics/finances/kompaniya-roshen-virishila-suditisya-z-rosijeyu-660323.html
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 25 Лютого 2020 10:38
Це той Рошен, який наш "шановний" президент обіцяв закрити? Порохоботи, вам слово...
Ирина до Анонім Показати IP 25 Лютого 2020 12:54
Обещал не закрыть, а продать, но во время войны это можно было продать за 5 копеек, поэтому он отдал в траст. P.S. Я не порохобот, но анализируя сегодняшнее экономическое и гуманитарное состояние в Украине - потихоньку им становлюсь.
Петро Показати IP 25 Лютого 2020 10:47
Ой, хай роскаже що Попрошенківську ф-ки смокталок в Сєнцово і Челябінську не працювали.., закосервовані, а ще є акомуляторний, судноремонтний "кофіскат" і Н. Новгородський "Богдан" свинарчука-попрошенка.. "Кансєрва вскрилась... "
Ирина до Петро Показати IP 25 Лютого 2020 12:49
Ну нельзя же быть таким доверчивым и наивным! Никто ничего там не строит и не строил!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus