USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Scorpions замінили «Москву» на «Україну» в легендарному хіті Winds of Change

29 Березня 2022 06:36
Культовий німецький рок-гурт Scorpions не вперше підтримує Україну. Спочатку музиканти піднімали синьо-жовтий прапор на одному з концертів, а тепер змінили слова легендарного хіта Winds of Change, в якому фігурувала Москва.

Знамениту пісню Winds of Change гурт Scorpions випустив 1990 року з нагоди закінчення холодної війни та перебудови в СРСР, пише 24 канал. Вона починається зі слів: "Я йду вздовж Москви-ріки до парку Горького, слухаючи вітер змін".

Відтепер ніякої Москви, замість російської столиці – Україна: "А тепер послухай моє серце, воно каже – Україна".

Вперше нова версія хіта Scorpions прозвучала на концерті в Лас-Вегасі 27 березня.

Вокаліст гурту Клаус Майне пояснив ці зміни тим, що Winds of Change закликає до миру, а Росія, як відомо, чинить лише звірства.

"Ця пісня закликає до миру, і сьогодні, я вважаю, ми маємо проспівати її ще гучніше. Ми присвячуємо її хоробрим людям в Україні", – заявив рокер.
Читати ще: І музика може стати зброєю. Як українська лють під час війни перетворилася на пісню

Хто з зірок змінив свої пісні через війну з Росією

Андрій Данилко, більш відомий як Вєрка Сердючка, пообіцяв з 24 лютого співати лише "Russia goodbye" у своєму хіті Lasha Tumbai з Євробачення-2007.

Музикант Сергій Бабкін переспівав легендарний хіт "Солдат", який випустив у гурті 5'nizza. У ньому тепер є рядки про російський воєнний корабель і вільну Україну-неньку.

Співачка Наталія Могилевська переспівала пісню "Місяць" з актуальними словами про війну: "Я кажу ні жахливій цій війні і бачу уві сні мирне небо. Я кажу ні, країна у вогні, та переможні дні йдуть до тебе".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus