USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Stay at home: луцькі медики станцювали під трек Лесі Нікітюк та гурту PZF

6 Травня 2020 14:29
Медики з «Луцького центру первинної медичної допомоги» записали новий антикоронавірусний танець під трек Лесі Нікітюк та культового гурту PATSYKI Z FRANEKA.

Про це повідомляє Новий канал.

«Почула по радіо, що луцькі медики відзняли відео з «антикоронавірусним танцем». Так працівники хотіли пояснити всім, що дотримуватись карантинного режиму важливо! Аби не зашкодити власному здоров’ю та тим, хто бореться за життя людей. Власне, наш трек із PZF – з таким же закликом до українців. Тому я звернулася до луцьких медиків із пропозицією об’єднати зусилля, аби нас почула вся країна, щоб вони записали свій «антикоронавірусний танець» під трек Stay at home», – розповідає Леся Нікітюк.

Медики «Луцького центру первинної медичної допомоги» радо відгукнулися на такий творчий експеримент.

«Почувши від керівництва про пропозицію Лесі Нікітюк, ми жодної хвилини не сумнівалися у своїй участі. Маємо надію, що пацієнти дослухаються до нашого заклику і надалі сумлінно будуть дотримуватись карантинних заходів. Наразі ми працюємо в складних епідемічних умовах: консультуємо пацієнтів по телефону, чергуємо на КПП, надаємо медичну допомогу за місцем проживання пацієнтів тощо», – кажуть медпрацівники.

За словами медиків, позитивний ролик має донести до пацієнтів та колег, що попри все треба наповнювати себе і своє оточення позитивом.

«Наше підприємство зайняло активну позицію у масштабній інформаційній кампанії з протидії проникнення коронавірусу на територію України, – розповідає директор КП «Луцький центр первинної медичної допомоги», заслужений лікар України Ігор Васильович Гнетньов. – Враховуючи епідемічну ситуацію, що склалася, наші лікарі та медичні сестри відзняли чимало інформаційних роликів з рекомендаціями пацієнтам. «Антикоронавірусний танок» був створений спонтанно, в робочих умовах, з метою підтримати позитивом пацієнтів та медичних працівників. І нам це вдалося».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Явшоці Показати IP 6 Травня 2020 15:04
Швидка, педагоги, тепер ці... Я розумію що в людей перевтома від пандемії і потрібна розрядка, всі люди... З іншої сторони в голові сидить питання: або вони не своїм ділом займаються, або їм просто немає що робити і то під час пандемії. Влітку сонце прожарить і коронавірус відступить, а от масовий психоз якось лікувати буде треба.
ототак Показати IP 6 Травня 2020 15:58
Можуть лише танцювати і нажаль хворіти! :(
Дядько Показати IP 6 Травня 2020 17:54
Артісти! Що ж тут ще скажеш..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus