USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Tayanna розповіла лучанам «історію свого життя»

5 Березня 2018 08:00
Вперше до Луцька завітала фіналістка національного відбору Євробачення Tayannа зі своїм україномовним альбомом «Тримай мене».

«Дякую, що дісталися до мене через усі кучугури. Для мене це дійсно подвиг», - пролунало зі сцени від тендітної співачки, яка з перших слів подарувала тепло усім присутнім в залі.

Свій концерт Tayanna розпочала з пісні «Тримай», ніби натякаючи, що наступну годину слухачі зможуть отримувати неймовірну насолоду від любові, що співачка дарувала зі сцени. «Для вас сьогодні історія мого життя у піснях», - поділилася відвертим виконавиця.


Однією з перших пісень вона виконала «Кричу», додавши, що саме ця пісня є для нею чи не найближчою, адже написала вона її для свого сина, назвавши його своїм вчителем. «Знайте, що ви сильні. Знайте, що вас люблять. І ніколи не мовчіть», - звернулася до присутніх артистка.

Не могла Tayanna залишити своїх шанувальників і без танців. Запальними «Шкода», «Квітка» і «Леля» вона підняла з місць увесь зал, що в такт пританцьовував і підспівував слова знайомих уже пісень. «Танцювати не дуже вмію, але танцюю як в свій останній день», - підбадьорювала виконавиця зі сцени, закликаючи танцювати разом із нею.


Підготувала Tayanna і подарунок для своїх фанатів – першу пісню, що написала сама ще у 19 років, виконавши її лише під супровід акустичної гітари.

Атмосфера легкості і позитиву не покидала слухачів, тому після запланованої програми артистку відпускати не хотів ніхто. «На біс» Tayanna повернулась із запальними хітами, покликавши на сцену танцювати разом із нею кількох фанатів.

Із глядацької зали лунали слова вдячності та зізнання у любові до співачки, яка, незважаючи на «мінус» за вікном, зуміла зародити промінець весни в душі кожного присутнього.

Текст - Анна-Марія Сторонська

Фото - Богдан Приступа
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus