USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

The Beatles видадуть автобіографічну книгу та документальний фільм

18 Вересня 2020 20:39
У серпні 2021 року видадуть біографічну книгу «The Beatles: Get Back» про роботу музикантів рок-групи The Beatles над їхнім останнім студійним альбомом Let It Be.

Про це повідомляє The Guardian, пише 112.ua.

Вона стане першою за 20 років офіційної біографічної книгою The Beatles (у 2000 році вийшла «The Beatles Anthology» зі спогадами учасників групи).

Назва книги «Get Back» – це первинна назва альбому Let It Be, яке музиканти вирішили змінити ближче до його релізу в 1970 році.

Передмова для книги напише британський письменник Ханіф Курейши. Решта тексту – розшифровки 120 годин розмов учасників The Beatles в студії під час роботи над альбомом. Проілюстрована книга буде сотнями неопублікованих раніше фотографій групи.

Разом з книгою вийде також документальний фільм режисера Пітера Джексона («Володар кілець»). У картині можна буде почути оригінали записів, розшифрованих для книги, а також побачити архівні відео, зняті на 16-міліметрову плівку (відібрані з 55 годин матеріалу). Джексон має намір використовувати технологію реставрації відео.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus