USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«А якби у когось трапився серцевий напад?» Як соцмережі реагують на фейкове захоплення «Прямого»

8 Листопада 2019 11:42
На телеканалі «Прямий» під час ефіру сталося постановочне захоплення каналу озброєними людьми в масках.

Під час марафону «Атака на свободу слова» до студії увірвалися невідомі в камуфляжі, масках і зі зброєю, пише УНІАН. Як виявилося, «захоплення» телеканалу – постановка. Це не на жарт налякало присутніх у студії людей, вони почали ховатися, дехто мав дуже переляканий вигляд.

Одразу після того, як «силовики» увірвались до студії, ведучий Микола Вересень впав на підлогу. Після цього до нього підбігли люди в камуфляжі зі словами: «Миколо, живий? Вставай! Станьте з Орловською поруч швидко!» та зробили селфі із ведучими.

Насамкінець люди в камуфляжі подякували й побажали всім гарного вечора.

Сам Вересень сказав, що цим перфомансом хотіли «довести до абсурду те, що відбувається» (обшуки у власника «Прямого», – Ред.).

У мережі користувачі гумор сценаристів «Прямого» не оцінили. Багато хто зазначав, що такий розіграш був не особливо приємний гостям програми. «Жарти тупорилі! Там же сидять люди похилого віку», «У вас зовсім дах поїхав!», «Це перебір», «З такими речами не жартують», – написали користувачі у коментарях під відео в YouTube.
«Російська пропаганда кого тільки з АТОвців не робила... Телеканал «Прямий» в ефірі продукує посил про неадекватних людей у камуфляжі ЗСУ. У цьому цирку люди вдягнені у статутний камуфляж ЗСУ. Хотіли влаштувати шоу? Ну вдягніть ви російську «Горку», або ж просто чорну форму...», – написав у Facebook ексбоєць батальйону «Артемівськ» Віталій Овчаренко.

«Я так зрозумів, що телеканал «Прямий» вирішив відчайдушно боротися за нішу передачі «Розсміши коміка». Мда. Елітарний клуб 25, казали вони», – прокоментував інцидент журналіст Сергій Щербина.

«Ви ідіоти. А якби у когось серцевий напад трапився? Людина б загинула, хто б відповідав?» – обурюються у мережі.
Вранці 8 листопада телеканал «Прямий» перепросив, передусім, у своїх глядачів, за невдалий жарт, коли під час телетрансляції у студію увірвались люди в масках.

«Фрагмент нашого вчорашнього вечірнього ток-шоу викликав бурхливу реакцію. Наша алегорія полягала в тому, щоб показати всю абсурдність ситуації в країні, де «сюрпризи» стаються майже не щодня. Ми хотіли сказати, що таке може статися з кожним, в будь-який час і в будь-якому місці. Але ми інформаційний канал і жарти – це не наше. Тому телеканал «Прямий» щиро перепрошує, передусім, у наших глядачів, за таку невдалу і недоречну у даному питанні інтерпретацію ситуації» , – йдеться у зверненні ведучих та журналістів «Прямого».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
тоня Показати IP 8 Листопада 2019 12:21
для украінців не зрозуміло:чому чесним каналам боятися провірки з сторони влади.і виставляти себе в ефірі що це тиск на свободу слова...ну брехня....побільше ефірів де є учасником прості укранці....
Петро Показати IP 8 Листопада 2019 12:31
Не треба лякати людей та вводити їх в оману. Обшук був власника каналу Макеєнка, який продав через офшори Тоніс Порошенку. До чого тут журналісти та тиск на свободу слова в Україні. Якщо Макеєнко продав Тоніс Порошенку і заплатив усі податки в Україні, нехай піде у реформований Порошенком суд і докаже свою правоту. Але мабуть, щось тут не так, ось і кричать журналісти Прямого. претензії ж не до журналістів та не до їх роботи, а до власника каналу.
ну звісно Показати IP 8 Листопада 2019 12:43
Це шоу. Розслабтеся!
Коля Показати IP 8 Листопада 2019 13:08
Віддайте Прямий Плюсам і 5 років ніяких перевірок не буде
Активіст Показати IP 8 Листопада 2019 13:38
Де ви журналістів побачили?
вересень до Активіст Показати IP 9 Листопада 2019 10:48
нуууууу еееее де журналісти еееее такби мовити при еееее дивлячись насамперед еее нууу тепер нууу я такби мовити еее журналіст ммм

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus