USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Аби ворог не пройшов до наших домівок», – волинянка захищає кордон із Білоруссю

21 Серпня 2022 18:43
Ірина на псевдо Незламна – заступник командира одного з підрозділів Сил територіальної оборони Збройних Сил України, що виконує завдання із захисту держави на одному з напрямків уздовж білоруського кордону.

Вона виросла в невеличкому містечку на Волині, у дитинстві часто бачила військових та захоплювалася цими сильними й мужніми людьми, що присвятили життя захисту своєї Батьківщини, пише АрміяInform.

З 2014 року багато родичів та друзів Ірини прийшли до війська, щоб особисто взяти участь в антитерористичній операції та операції Об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей.

Здобуваючи в цей час вищу освіту, студентка як волонтер готувала їжу, плела маскувальні сітки, сортувала передачі та надсилала землякам на фронт. Коли ж закінчила виш, отримала звання офіцера запасу – її час настав.
Наступного ж дня після широкомасштабного вторгнення росії в Україну прийшла до територіального центру комплектування та соціальної підтримки, аби якнайшвидше зайняти своє місце у військовому строю.

Вона завжди там, де її підлеглі. За пів року служби військова добре засвоїла, що таке автомат та кулемет. І знає, де найбільш уразливі місця російських танків, бронетранспортерів та бойових машин піхоти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Дід Василь Показати IP 21 Серпня 2022 18:52
пора уже і на фронт а не по корчах сидіти
Олег до Дід Василь Показати IP 21 Серпня 2022 19:56
Та хай ще посидить... Може хоть в таких умовах знайде своє жіноче щастя...
Ірина до Олег Показати IP 21 Серпня 2022 21:03
А яке то щастя "жіноче"? І звідки ви знаєте про нього?
Ірина до Дід Василь Показати IP 21 Серпня 2022 21:04
А ви з фронту пишете?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus