USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Ачьнулса – папал в плєн»: в полон взяли капітана російської поліції

26 Лютого 2022 18:40
Новий затриманий загарбник – капітан поліції з Новокузнецька – потрапив на «військові навчання» в Білорусі. А звідти вирушив у колоні, щоб «зайти на вулиці Києва». Але не дійшов.

Тепер загарбник каже, що «це не наша війна», закликаючи Росію припинити бомбити Україну, повідомляє СБУ.

«У нас забрали телефони, сказали, що ми поїдемо в Республіку Білорусь для виконання завдань зі спецпідрозділами Білорусії. Ми вирушили вночі у Гомельський район, там на полі був розбитий табір. 22 лютого ми там розмістилися, 23 лютого нас зібрали і сказали, що ми поїдемо в нове місце, де будуть навчання. Але наступного дня в п’ятій ранку розпочався артобстріл та авіа-удари території України зі сторони Білорусі.

Коли нас завантажили і ми вирушили на територію України, заїхавши на КПП, було все розбито, там стояли білоруські військові і лежали трупи українських солдатів», – сказав загарбник.

«Проїхавши з Прип’яті до Чорнобиля, нам поставили завдання зайти на вулиці Києва, надати допомогу збройним силам в захваті території України. Ми не доїхали до Києва, адже всю нашу колону підірвали. «Кагда ачьнулса, папал в плєн». Закликаю збройні сили Росії… Хлопці, хватить бомбити Київ, Україну. Тут дуже багато поранених, пошкодуйте хоча б їх. Якщо ви будете проводити артобстріли, ви знищите своїх солдатів, знищите мирний народ. Це не наша війна. Матері, дружини, забирайте своїх дітей та чоловіків. Не потрібно їм тут знаходитися», – зазначив поліцейський з Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 26 Лютого 2022 18:57
баяришнік закончілся. ачнулся - папал в плєн

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus