USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ахметов готовий судитися з «Волинню» через Майкона

19 Липня 2012 09:04
Президента донецького «Шахтаря» Ріната Ахметова не цікавить, що керівництво ФК «Волинь» говорить про тривалість контракту бразильського бомбардира Майкона. Він готовий «з’ясовувати правду в суді», якщо футболіста не відпустять 1 вересня.
Про це він сказав у інтерв’ю Football.ua.
На прохання прокоментувати підписання бразильцем попередньої угоди з донецьким клубом він сказав, що 1 вересня гравець стане вільним агентом.
«Тому він і контракт з нами підписав. Що говорить «Волинь», мене сильно не цікавить. Якщо Майкон буде вільним агентом, тоді ми його приймемо в нашому клубі. Якщо у нього не буде такого статусу, то будемо з’ясовувати правду в суді», — зауважив президент «Шахтаря».
Нагадаємо, наприкінці травня «Волинь» заявила, що Майкон продовжив контракт ще на два роки. Проте сам гравець на наступний день зазначив, що не підписував нового контракту з клубом і також пригрозив луцькому клубу судовими розглядами.
Варто відзначити, що 2 липня «Волинь» оштрафувала Майкона, який не прибув на перший збір команди, на місячну зарплату.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
тиць-здиць Показати IP 19 Липня 2012 09:36
А років 15-ть тому прислав би пару братків і хвилин за 20-ть без всяких судів би розібрався.
Fan-fan Показати IP 19 Липня 2012 09:52
Безпредельщик рулить!!!
Лучанка Показати IP 19 Липня 2012 11:22
"Якщо у нього не буде такого статусу, то будемо з’ясовувати правду в суді», — зауважив президент «Шахтаря»." Це те саме,що років 15 назад було, аналогічне,бо він вважає себе "царем", чучало!!!
antikommi Показати IP 19 Липня 2012 11:40
усьо буіт данбас!!
Віталій Показати IP 19 Липня 2012 17:21
Слова Ахметова тут трохи спотворені, ось його слова в оригіналі: – Майкон? – Что касается Майкона, я не знаю до конца всей ситуации. Насколько было известно со слов игрока и агента, у него заканчивается контракт с «Волынью». И с нами на правах свободного агента он подписал соглашение, по которому с 1 сентября должен перейти в состав «Шахтера». В Луцке вроде сказали, что у него еще на два года продлен контракт. Но это вопрос уже не ко мне, а к футболисту и «Волыни»: есть у них такое соглашение, какая-то договоренность или нет? Если между ними будет судебное разбирательство, мы будем уважать решение суда. Если Майкон будет свободным агентом, ждем его в нашем клубе. В противном случае этот вопрос не к нам.
тиць-здиць до Віталій Показати IP 19 Липня 2012 18:26
Ага! Злякався....
Анатолій Котлюк Показати IP 19 Липня 2012 19:10
Цитую сайт Football.ua з якого взято інформацію: "По поводу Майкона я ничего не могу сказать. 1 сентября он станет свободным агентом, поэтому он и контракт с нами подписал. Что говорит Волынь, меня сильно не интересует. Если Майкон будет свободным агентом, тогда мы его примем в нашем клубе. Если у него не будет такого статуса, то будем выяснять правду в суде"
John Показати IP 19 Липня 2012 21:27
Навіщо публікувати неправдиву інформацію? Хто заважає послатися на офіційне джерело? Football.ua хоч і авторитетний сайт, та все ж копірайтять на свій лад і там.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus