USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Запрошував додому та пропонував інтим: актора родом з Волині звинуватили у сексуальних домаганнях

10 Серпня 2021 11:52
Зірку фільму «В бій ідуть лише старі» звинуватили в сексуальних домаганнях. 75-річний Володимир Талашко більш як 20 років переходить межу в спілкуванні не лише зі студентками, а й з абітурієнтками.

Про це повідомляє 24showbiz з посиланням на допис сценариста Богдана Панкрухіна у Facebook.

Про домагання з боку відомого актора розповів сценарист Богдан Панкрухін. Він зібрав історії студенток і абітурієнток Київського університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого, яким не пощастило стикнутися з Володимиром Талашком.

«Люди у величезній кількості почали писати мені, що Талашко постійно дозволяє собі домагатися не тільки до студенток, а й до абітурієнток, які закінчили школу і прийшли вступати», – заявив Панкрухін.

Він повідомив, що більш як 20 років викладач працює за однією і тією ж схемою – запрошує юних студенток та абітурієнток в гості під приводом репетицій, фотографує оголеними й пропонує інтим.


Історії дівчат про домагання Володимира Талашка

Юлії Бірзул було 15 років, коли вона приїхала в Київ задля підготовки до творчого конкурсу в театральному університеті.

Володимир Талашко товаришував з керівником театру, в якому дівчина займалася з дитинства, і пообіцяв допомогти зі вступом – послухати і скоригувати програму. Під приводом того, що університет зачинений, актор запросив абітурієнтку у свою квартиру на вулиці Ярославів Вал. Він запропонував прийняти душ, нагодував сніданком, а тоді влаштував фотосесію.

Тут і почалося це: «А ось тут припустіть, тут зніміть». Він мене роздягнув по пояс, а потім почав чіплятися...

«Я не зрозуміла, як ми опинилися в спальні, я вже лежала в ліжку, а він мене цілував», – пригадала Юлія.

Однак дівчині вдалось уникнути інтиму з актором. Вона кілька разів вдала, що втрачає свідомість, чим налякала Талашка. Оскільки він був присутній на вступних випробуваннях, Юлія провалила іспит.

«Я не могла там бути. У мене було відчуття, що Талашко всім про мене розповів, що всі знають про те, що сталося, вважають мене за шльондру», – пояснила дівчина.

Вікторії Муштей було 18 років, коли вона прийшла в Карпенка-Карого за допуском на вступ на дикторський факультет.

Дівчина презентувала Володимиру Талашку вступну програму, а він запропонував попрацювати над байкою у тій самій квартирі на вулиці Ярославів Вал. Викладач пригостив абітурієнтку коньяком і закускою, пофотографував і запросив на танець.

Ввімкнув диск з піснями і запропонував потанцювати.

«Він став гладити мене, притискати до себе. Мені було неприємно. Він поліз цілуватися. Це стало останньою краплею», – розповіла Вікторія.

Дівчина вирвалась з обіймів Талашка і викликала таксі, хоч той і пропонував «постелити в сусідній кімнаті». Вікторія все ж вступила на дикторський факультет, але через рік перевелася на акторський.

Міністерство культури та інформаційної політики Україниініціює службове розслідування після скарг на те, що радянський актор Володимир Талашко чіплявся до абітурієнток і студенток Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого, повідомляють на сторінці Мінкульту у Facebook, передає УНІАН.

«Міністерство культури та інформаційної політики глибоко стривожене через звинувачення одного з викладачів у неприпустимій поведінці щодо колишніх студенток. Ми негайно ініціюємо службове розслідування», – йдеться у повідомленні.

Також міністерство закликає керівництво університету сприяти оперативній та всебічній перевірці усіх наведених випускницями фактів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
мода Показати IP 10 Серпня 2021 12:03
Це така зараз мода, прикидуватись жертвою домагань якогось відомого актора, сценариста, політика.
Гигиги до мода Показати IP 10 Серпня 2021 15:23
Да, а ще якщо не маєш таланту, то починай створювати сенсації, скандали і викриття. І ГОЛОВНЕ, це мають бути історії на тему сексу, домагань і збочень, - тоді спрацює, і БЕЗТАЛАННЕ ЧМО стане трішки відоме.
санітар до мода Показати IP 10 Серпня 2021 19:58
Нічого поганого в таких "домаганнях" немає. Любовь до жінки, Чемно запросив, пригостив. Без всякого насилля. Хочеш - не хочеш. Жодна ж не заявила, що гвалтував. Гвалтування і домагаггя - різні речі, як полуниця і паляниця. Кожен чоловік, якщо він чоловік, когось домагається, от тільки методи домагань різні.
Да? Показати IP 10 Серпня 2021 12:05
Тоді де заяви в поліцію? Да й взагалі де тут домагання? Що за брєдятину несе цей Панкруха?
Гіга Показати IP 10 Серпня 2021 12:14
Молодий НЕДОактор Бодя Панкруха ніяк не може засвітитись на зірковому небосхилі. От тому це недорозвинуте Ч*О і сере на відомого актора.
додік Показати IP 10 Серпня 2021 12:32
"На екран через диван" (с)
коцик до додік Показати IP 10 Серпня 2021 14:44
"В ... через койку" (с)
Лена Показати IP 10 Серпня 2021 13:36
таких багато зараз є приховуються за сім'єю порядними чоловіками а самі збоченці
Читач до Лена Показати IP 10 Серпня 2021 14:44
То про шльондр всяких.
Валентин до Лена Показати IP 10 Серпня 2021 15:21
Ну перестаньте. Не рівняйте всіх по тому недостойному чоловіку що вас обманув. І будьте уважніші у виборі.
Сльози радості ! Показати IP 10 Серпня 2021 16:01
Справжній мужик ! Тепер від баб відбою не буде ! І вони ж не дорікають йому, а навпаки гордяться тим і вихваляються одна перед другою, шо одна під ним була, а друга якась ущербна - бо не була ! Для декого з них - то може бути найвищим досягненням у житті ! Буде, як мінімум, одна перед другою випендрюватися !
порядний сімянин Показати IP 10 Серпня 2021 18:32
Вони, оці бл... самі біжать в ліжко, аж спотикаються, а потім (якщо не догодив), звинувачують в домаганні. Я одну жінку якось запитав, чи траплялись у вашому життя домагання, на що вона іронічно відповіла: "Не моє то щастя...".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus