USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Німецька поліція закрила справу мігрантів-ґвалтівників: винних не знайти

11 Липня 2016 21:54
Федеральне відомство Федеративної Республіки Німеччина з кримінальних справ (BKA) закрило справу про новорічні сексуальні домагання в Кельні та низці інших міст країни, вважаючи, що розшукати винних навряд чи вдасться.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Koelner Stadt-Anzeiger.

Так, глава відомства Хольгер Мюнх сьогодні, 11 липня, заявив: "Ми повинні виходити з того, що багатьох із злочинців знайти вже не вдасться".

Всього, згідно з даними BKA, в ніч на 1 січня 2016 року на площі перед Кельнським собором і вокзалом, а також у Штутгарті, Дюсельдорфі, Гамбурзі та інших місцях скоїли майже 900 злочинів на сексуальному підгрунті щодо 1200 жінок. В одному лише Кельні жертв виявилося 650, троє з них заявили про зґвалтування.

Згідно з оцінками, у безчинствах були замішані більше ніж 2 тисячі чоловіків, проте слідству вдалося встановити особи лише 120 підозрюваних. А до суду пішли лише четверо.

Як повідомляв Укрінформ, більшість правопорушників - молоді чоловіки північноафриканського походження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus